- 6 Eylül 2014
- 83.135
- 56.740
- 4.283
Maçı izleyemeyecegim. Tam o saatte halı saha macim var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayak yede görstad'ta fenerbahçe taraftarlarının yanında yer alacağımı bildiririm
passo çıkartıyorum şimdi
Maçı izleyemeyecegim. Tam o saatte halı saha macim var
Maltepedenerde rtaş tam olarak
3-0 kulağa hoş geliyorStadda RTE tezahüratları eşliğinde 3-0 lık Kayseri galibiyeti bekliyorum![]()
Hangi sahaMaltepede
Katılmıyorum. Kayseri kazanırsa alacağı 3 puanın onlar için Şampiyon vb benzeri etkisi yok . FB ise doğrudan ezeli rakip ebedi dost diyelim. Bizim için ise şampiyonlluğa giden yolda önemli bir eşik daha aşılmış olur. Fark 9 (+1) olur. Ben klübümü düşünürüm....Bu maç için feneri tutarım, böyle yalaka bi kulüb yok olsun
Arkadaşlar bazı taraftarlarımızın bölündüğünü görüyorum. İşte her zaman beni korkutan da SİYASETİN sporun içine girdiğinde nasıl bölünmelere ve gereksiz tatrışmalara sebep olacağı ortada. Oysa Kayserisporun bu açıklaması siyasi bir karardır ve onun cevabını SİYASİ ALANDA sandıkta oylarınızla verirsiniz. Burda bizler takımımızın dışındaki takımların başarı ya da başarısızlığından daha çok kendi klübümüze odaklanmalıyız. Ben GALATASARAYIMdan başka hiç bir takımı desteklemem. Ve hangi sonuç G.SARAY'ıma yarıyorsa onu isterim. Hedef ŞAMPİYONLUK . Birbirimize düşmeyelim. SPOR alanında SPOR . Sİyasi alanda ise oylarımızla tepkilerimizi vermemiz daha sağlıklı olur diiye düşünüyorum. Birbirimizi kırmadan nice başarılı günlere ...normalde feneri sadece rize'ye karsi tutarim ama bu aciklamadan sonra kayseri'nin 7-8 falan yemesi anca rahatlatir gibime geliyor.
@Emre ZeytinliBu maç için feneri tutarım, böyle yalaka bi kulüb