SL 22/23 H:24 | Kayserispor 1-2 Fenerbahçe | MS | 4 Mart

Maçı izleyemeyecegim. Tam o saatte halı saha macim var

Bu maci kaybettikleri takdirde,Kasimpasa Ve Konya maclarini 3 puan ile gecersek 19 Mart saat 19:00 da , 15 puan gerimizde Alanya deplasmanina cikacaklar.

Bu maç için feneri tutarım, böyle yalaka bi kulüb yok olsun
Katılmıyorum. Kayseri kazanırsa alacağı 3 puanın onlar için Şampiyon vb benzeri etkisi yok . FB ise doğrudan ezeli rakip ebedi dost diyelim. Bizim için ise şampiyonlluğa giden yolda önemli bir eşik daha aşılmış olur. Fark 9 (+1) olur. Ben klübümü düşünürüm....

kayseri normalde iyi oynuyor thiamda iyi oynuyor ama thiamın borcu yüzünden itlik dönermi bilmiyorum

normalde feneri sadece rize'ye karsi tutarim ama bu aciklamadan sonra kayseri'nin 7-8 falan yemesi anca rahatlatir gibime geliyor.
Arkadaşlar bazı taraftarlarımızın bölündüğünü görüyorum. İşte her zaman beni korkutan da SİYASETİN sporun içine girdiğinde nasıl bölünmelere ve gereksiz tatrışmalara sebep olacağı ortada. Oysa Kayserisporun bu açıklaması siyasi bir karardır ve onun cevabını SİYASİ ALANDA sandıkta oylarınızla verirsiniz. Burda bizler takımımızın dışındaki takımların başarı ya da başarısızlığından daha çok kendi klübümüze odaklanmalıyız. Ben GALATASARAYIMdan başka hiç bir takımı desteklemem. Ve hangi sonuç G.SARAY'ıma yarıyorsa onu isterim. Hedef ŞAMPİYONLUK . Birbirimize düşmeyelim. SPOR alanında SPOR . Sİyasi alanda ise oylarımızla tepkilerimizi vermemiz daha sağlıklı olur diiye düşünüyorum. Birbirimizi kırmadan nice başarılı günlere ...

Abi bırakın şu saçmalığı, idari durum ayrı sahadaki durum ayrı. Kayseri yenilse neye faydası var, o desteklediğiniz fb denen kulübün taraftarı ilk fırsatında bizi bir kaşık suda boğmak için pusuya geçecektir. O sebeple fb'nin menfaatine olacak herhangi bir durumu desteklemenin mantığı yok. Biz mağdur olduğumuzda fb'nin bize karşı nasıl tavır aldığını unutmayın. Bu heriflere asla ama asla güvenilmez hiçbir konuda da desteklenmez. Kayseri ite kaka puan ya da puanlarını alsın tek temenni bu olmalı.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fb seyircisi alinacakmis hakkaniyetli bir karar oldu ek olarak fbli olan renkdaslarimizda rahatlamistir umarim

danışıklı dövüş :)

Bravo doğru karar
Simdi daha yüksek sesle istifa sesi yankilanir gibi duruyor

Geri
Üst Alt