Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.412
- 58.960
- 4.758
Hazırlık maçında bile bukadar umursamaz ve sakin bir kayserispor göremezsiniz. Hayırlı işler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçta bir kalite farkı göremedim açıkçası. Mal gibi goller kaçıran ve uyuyan bir rakip gördüm şahsenLigde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri ile kalite farkı çok fazla. Bariz hatalar veya şans olmadığı sürece Anadolu kulüpleri kolay puan alamazlar.
Başkanları fenerli hocaları ersun. Yine garanti 3 puanAlanyaspor'un hücum hattı bu kadar beceriksiz değil. Avrupa dönüşü aynı pozisyonları vermeye devam ederlerse yerler o maçta bir sürü gol.
Diğerleri mal gibi kaçırıyorlar işte. Bunlar da bir şekilde kazanıyorlar. Valencia atıyor, Ferdi uzaktan atıyor, kazanıyorlar.Bu maçta bir kalite farkı göremedim açıkçası. Mal gibi goller kaçıran ve uyuyan bir rakip gördüm şahsen
Sadece bunlara karşı kaçırıyorlar biz bu pozisyonları versek 2 tane atmıslardıDiğerleri mal gibi kaçırıyorlar işte. Bunlar da bir şekilde kazanıyorlar. Valencia atıyor, Ferdi uzaktan atıyor, kazanıyorlar.