Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayserinin başkanı ne iş yapıyormuş diye internetten bakayım dedim
Eski imam olması dışında hiçbir bilgi bulamadım
Adam ne yer ne içer beyle geçinir belli değil internette
derbi belli olmaz reis. şenol şovunu yapmak için dersine çalışır.fb jk'yi net yener. alanya ve gümrük deplasmanlarında bir şey olabilir. alanya maçı 2 sevilla maçından sonra.
İlk yarıda da bi sürü maç aldılar böyle, sokan takım çıkınca yine gelecek puan kayıpları.Kayseri'nin malliklari dışında bu sikecilerde inanılmaz ballı.herifler onca net pozisyon veriyor ama girmiyor top
şenor çalışır da ekibi kadayıf kıvamına gelmişderbi belli olmaz reis. şenol şovunu yapmak için dersine çalışır.
Rıza puan alır bunlardanfb jk'yi net yener. alanya ve gümrük deplasmanlarında bir şey olabilir. alanya maçı 2 sevilla maçından sonra.
maçta hiç kimseyle alakalı birşey olmadı dostum... güzel bir dostluk maçı seyrettik. güzel dediysem lafın gelişi... fener biri uzaktan biri carolun adam kaçırmasından kafayla 2 gol attı... kayseri jog yaptı... öyle...Maçı izlemedim, ardayla ilgili birşey mi oldu?
şenolda ezelden beridir bir febe düşmanlığı var o ya patlar ya alır maçıderbi belli olmaz reis. şenol şovunu yapmak için dersine çalışır.