Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.424
- 7.266
- 1.298
Hadi bi beraberlik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz 27 Şubat - 8 Nisan arasinda 4 maç (3 iç saha, 1 deplasman) oynayacağız.
Bizim rakiplerimiz, Kasimpasa, Konya, Ads ve Kayseri olacak. Tek deplasmanimiz Konya.
Fb ise aynı tarihler arasında bizim 2 katımızdan fazla, 7 maç (2 iç saha, 3 deplasman, 2 avrupa) oynayacak.
Fbnin iç saha maçları, Bjk, Ankaragucu. Deplasmanlari ise, Karagumruk, Kayseri, Alanya. Bir de Sevilla eşleşmesi var.
Bu tarih aralığı aşırı önemli. Ne olacaksa bu arada olacak.
Biz görece daha rahat olacak gibiyiz. Tek yapmamız gereken, bu sürede 3/3 yapıp, Fb'in son çırpınışları izlemek olmalı.
Biz kazandıkça, ligin boyu kisaldikca, 3 maçlık puan farkının getirdiği stres ile illaki bir yerlerde takilacaklar.
aga gerçekten böyle mi düşünüyorsun?İstifa seslerinden sonra fener sağlam doğranır bu maç.
Kayseri berbat bir takım normalde fener yener hatta fark atar ama bu maç belli olmaz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu görmemiştim. O zaman tabi ki Kayseri'ye desteğim tam olacaktır. Taraftar grubu olduğuna emin olamadım ama duruşunu takdir ettim profil sahibinin.
Evet beyler fener stadında Max 500 kişi (daha fazlası yok ) hükümet istifa diye bağırdığı için feneri desteklemeliyiz bu maç. Kulüp olarak kendi taraftarinin arkasında bile durmayan hatta alıntı yaparak paylaşım yapan bu hükümet sayesinde küme duşmeden kurtulmuş feneri Kayseri'ye karşı desteklemeliyiz. Neden li de şu dün Fotospor denilen kolpa gazetenin uydurduğu haberler yok Kayseri deplasman yasağı istemiş (yalanlandı) yok TFF ceza verecekmiş felan filan . Açıkça yazıyorum takımımız fener ile şampiyonluk yarışı verirken feneri destekleyen Galatasaraylı değildir. Kimse boş yapmasın.
Fenerbahçe ve doğranmak? Yapmayın abi rica ediyorum. 3 Temmuz haricinde öyle bir olay Türkiye futbol tarihinde vaki değil. Onda da zaten 100 yıllık mağduriyet oluşturdular.İstifa seslerinden sonra fener sağlam doğranır bu maç.
Kayseri berbat bir takım normalde fener yener hatta fark atar ama bu maç belli olmaz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yaw orada da küme düşeceklerdi düşmediler kayırıldılar yani değişen maddeler bilmemneler yok usulsüz dinlendi vs.Fenerbahçe ve doğranmak? Yapmayın abi rica ediyorum. 3 Temmuz haricinde öyle bir olay Türkiye futbol tarihinde vaki değil. Onda da zaten 100 yıllık mağduriyet oluşturdular.