SL 22/23 H:24 | Kayserispor 1-2 Fenerbahçe | MS | 4 Mart

Biz 27 Şubat - 8 Nisan arasinda 4 maç (3 iç saha, 1 deplasman) oynayacağız.

Bizim rakiplerimiz, Kasimpasa, Konya, Ads ve Kayseri olacak. Tek deplasmanimiz Konya.

Fb ise aynı tarihler arasında bizim 2 katımızdan fazla, 7 maç (2 iç saha, 3 deplasman, 2 avrupa) oynayacak.

Fbnin iç saha maçları, Bjk, Ankaragucu. Deplasmanlari ise, Karagumruk, Kayseri, Alanya. Bir de Sevilla eşleşmesi var.

Bu tarih aralığı aşırı önemli. Ne olacaksa bu arada olacak.

Biz görece daha rahat olacak gibiyiz. Tek yapmamız gereken, bu sürede 3/3 yapıp, Fb'in son çırpınışları izlemek olmalı.

Biz kazandıkça, ligin boyu kisaldikca, 3 maçlık puan farkının getirdiği stres ile illaki bir yerlerde takilacaklar.

Fener Beşiktaş ve trabzon hepsi aralarında maç yapacaklar, biz ise bjk ile yapacağız, fb maçı da son hafta zaten

Ligin kopması gereken haftalara geliyoruz yavaş yavaş
Daha önce trabzon, bjk, başak koptular
Fener de kopacaktı ama bazı anadolu kulüpleri yardıma devam ediyorlar
Şimdi bu yardımlar daha da artacak
Çünkü sadece 2 takım düşeceği kesinleşti
Can havli maçları olmayacak
Hakemlerin desteği zaten malum
Tek maçlık bir canları kaldı
Biz ciddiyeti bırakmadan devam etmeliyiz
fener puan kaybedene kadar biz kazanmaya devam inşallah

İstifa seslerinden sonra fener sağlam doğranır bu maç.
Kayseri berbat bir takım normalde fener yener hatta fark atar ama bu maç belli olmaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aga gerçekten böyle mi düşünüyorsun?

sence böyle bir şey olabilir mi? kurumsal seviyede "r" yapılmış zaten. o protestolardan sonra taraftarı daha fazla kaşıyabilirler mi sence?

tam tersi, morfini (3 puan) verip, protestocu taraftarın sesini kısmaca olur. zaten rakibin 3 puanı bir önceki maçta (gresun) peşin ödenmiş. rakip, haksızlık olsa da kurumsal seviyede ses çıkarmayacak bir kulüp yani. düşme tehlikesi yok, bir amacı yok.

fb tarihinin en kolay maçı.

Bilal
Gökhan Hosseini Kolovetsios Carole
Kemen Campanharo Karimi
Emrah Thiam Cardoso

Cenk-Ramazan-Arif-Attamah-Uzodimma-Ackah-Mane-Ilhan-Gavranovic.​

Artık puan kaybı olsun adamlar dolu dizgin gidiyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu görmemiştim. O zaman tabi ki Kayseri'ye desteğim tam olacaktır. Taraftar grubu olduğuna emin olamadım ama duruşunu takdir ettim profil sahibinin.

Kayseri stadında taraftarın hep birlikte istifa tezahüratını duyarsak bu ülkede artık birşeyler değişiyor diye inanmaya başlayacağım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üzgünüm arkadaşlar

Feneri Babam desteklese bile KÜFRÜ yer
Kadın basket oyuncularımıza pezarvatif fırlatan,

Tescilli şikeci,
Türk Futbolunu mahvetmiş bir takımı kim destekliyorsa gitsin başka yerde desteklesin.Bizim işimiz siyaset değil.

Bu konuda gri alan yoktur

NKFVAS

Çağdaş Yatan işi çözer.

Evet beyler fener stadında Max 500 kişi (daha fazlası yok ) hükümet istifa diye bağırdığı için feneri desteklemeliyiz bu maç. Kulüp olarak kendi taraftarinin arkasında bile durmayan hatta alıntı yaparak paylaşım yapan bu hükümet sayesinde küme duşmeden kurtulmuş feneri Kayseri'ye karşı desteklemeliyiz. Neden li de şu dün Fotospor denilen kolpa gazetenin uydurduğu haberler yok Kayseri deplasman yasağı istemiş (yalanlandı) yok TFF ceza verecekmiş felan filan . Açıkça yazıyorum takımımız fener ile şampiyonluk yarışı verirken feneri destekleyen Galatasaraylı değildir. Kimse boş yapmasın.

Evet beyler fener stadında Max 500 kişi (daha fazlası yok ) hükümet istifa diye bağırdığı için feneri desteklemeliyiz bu maç. Kulüp olarak kendi taraftarinin arkasında bile durmayan hatta alıntı yaparak paylaşım yapan bu hükümet sayesinde küme duşmeden kurtulmuş feneri Kayseri'ye karşı desteklemeliyiz. Neden li de şu dün Fotospor denilen kolpa gazetenin uydurduğu haberler yok Kayseri deplasman yasağı istemiş (yalanlandı) yok TFF ceza verecekmiş felan filan . Açıkça yazıyorum takımımız fener ile şampiyonluk yarışı verirken feneri destekleyen Galatasaraylı değildir. Kimse boş yapmasın.
:asd: ne 500ü yaw 7 tane tenor tutmuşlar onlar bağırdı

Fenerbahçe ve doğranmak? Yapmayın abi rica ediyorum. 3 Temmuz haricinde öyle bir olay Türkiye futbol tarihinde vaki değil. Onda da zaten 100 yıllık mağduriyet oluşturdular.
yaw orada da küme düşeceklerdi düşmediler kayırıldılar yani değişen maddeler bilmemneler yok usulsüz dinlendi vs.

asıl büyük rezillik 3 temmuzdur bence bu arada 2 penaltı verildi verilmedi gibi şeylerin 100 katı büyük olay

Geri
Üst Alt