Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.208
- 6.795
- 853
arka arkaya 2 ay oynamadan sampiyon olacazBiz niye 11 Mart'a kadar oynamıyoruz nasıl bir fikstür ayarlaması yaptılar anlamış değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arka arkaya 2 ay oynamadan sampiyon olacazBiz niye 11 Mart'a kadar oynamıyoruz nasıl bir fikstür ayarlaması yaptılar anlamış değilim
Yaaa rengim böyle korkuyorum tribe giriyorum takım ritmini kaybeder güzel giden her şey mahvolur diyearka arkaya 2 ay oynamadan sampiyon olacaz
Bu maç son maç olsa fener yenemezse biz şampiyon olsak yine feneri tutarmiydinSimdi konuştuğumuz konu ile bunun ne alakası var Vasfi. Bu iktidar kaplanı Anadolu kulüplerinin karşısında hic değil taraftarında tarafını gördüğüm takımı desteklerim. Bu fener değil besiktaş da olabilir,göztepe de,antalya da.
endiseye mahal yok. 14 de 14 yapmis bir ekibe güvenmeyecez de kime güvenecez?Yaaa rengim böyle korkuyorum tribe giriyorum takım ritmini kaybeder güzel giden her şey mahvolur diye
Tutmazdım tabi ki.Bu maç son maç olsa fener yenemezse biz şampiyon olsak yine feneri tutarmiydin
başarılar dilerim
fb puan kaybetmeli saha içini saha dışına karıştırma, sana göre 5 yıldız da geçerlidir, neden futbol oynuyoruz o zaman adamların emeklerini saha dışında almaya çalışan birisin.Şu tip durumların benzerini Galatasaray içinde buluruz Vasfi. Neyi neden demek istediğimi anlayacak durumdasın bence. İşi demagojiye dökmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Benim için 5yıldızın geçerli olduğu sonucuna hangi bilinç düzeyi ile vardığını merak ediyorum. Benim ne etkim varda neyi alıp neyi vericem. Saçmalıyorsun şu an. Bu maç özelinde bir şey söylüyorum ki bu maç başlığına yazıyoruz değil mi?fb puan kaybetmeli saha içini saha dışına karıştırma, sana göre 5 yıldız da geçerlidir, neden futbol oynuyoruz o zaman adamların emeklerini saha dışında almaya çalışan birisin.
bu varKonuda o kadar yangin yapılmış ama ugur yilmaz renkdas dışında fener kazansın diyen olmamış
Benim için 5yıldızın geçerli olduğu sonucuna hangi bilinç düzeyi ile vardığını merak ediyorum. Benim ne etkim varda neyi alıp neyi vericem. Saçmalıyorsun şu an. Bu maç özelinde bir şey söylüyorum ki bu maç başlığına yazıyoruz değil mi?
Taraftar gruplarının yaptığı açıklamaHükümetin yaptığı işlem ve açıklama devleti,başkanın kurumsal kimlikle yaptığı işlem ve açıklama kulübü bağlar. Ama hükümeti eleştirmek devlet aidiyetinden vazgeçme, başkanı eleştirmek kulübe aidiyetten vazgeçme anlamı taşımaz. Forumda bir yanılgı yok yani aslında.
Taraftar gruplarının yaptığı açıklama
Fenere hediye paketi ile geldi. Bunların oyuncuları pek birşey yapmiyor bunlaraneden atmasın
Bulamazsın. Genel Kurul veya Divan kurulunda o resmin benzerini Galatasaray içinde bulamazsın.Şu tip durumların benzerini Galatasaray içinde buluruz Vasfi. Neyi neden demek istediğimi anlayacak durumdasın bence. İşi demagojiye dökmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.