SL 22/23 H:24 | Kayserispor 1-2 Fenerbahçe | MS | 4 Mart

Simdi konuştuğumuz konu ile bunun ne alakası var Vasfi. Bu iktidar kaplanı Anadolu kulüplerinin karşısında hic değil taraftarında tarafını gördüğüm takımı desteklerim. Bu fener değil besiktaş da olabilir,göztepe de,antalya da.
Bu maç son maç olsa fener yenemezse biz şampiyon olsak yine feneri tutarmiydin

Şu tip durumların benzerini Galatasaray içinde buluruz Vasfi. Neyi neden demek istediğimi anlayacak durumdasın bence. İşi demagojiye dökmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
fb puan kaybetmeli saha içini saha dışına karıştırma, sana göre 5 yıldız da geçerlidir, neden futbol oynuyoruz o zaman adamların emeklerini saha dışında almaya çalışan birisin.

fb puan kaybetmeli saha içini saha dışına karıştırma, sana göre 5 yıldız da geçerlidir, neden futbol oynuyoruz o zaman adamların emeklerini saha dışında almaya çalışan birisin.
Benim için 5yıldızın geçerli olduğu sonucuna hangi bilinç düzeyi ile vardığını merak ediyorum. Benim ne etkim varda neyi alıp neyi vericem. Saçmalıyorsun şu an. Bu maç özelinde bir şey söylüyorum ki bu maç başlığına yazıyoruz değil mi?

Konuda o kadar yangin yapılmış ama ugur yilmaz renkdas dışında fener kazansın diyen olmamış

Hükümetin yaptığı işlem ve açıklama devleti,başkanın kurumsal kimlikle yaptığı işlem ve açıklama kulübü bağlar. Ama hükümeti eleştirmek devlet aidiyetinden vazgeçme, başkanı eleştirmek kulübe aidiyetten vazgeçme anlamı taşımaz. Forumda bir yanılgı yok yani aslında.
Taraftar gruplarının yaptığı açıklama

kayserinin taraftar grubu kale mi kule mi oyle biseydi

Biz 27 Şubat - 8 Nisan arasinda 4 maç (3 iç saha, 1 deplasman) oynayacağız.

Bizim rakiplerimiz, Kasimpasa, Konya, Ads ve Kayseri olacak. Tek deplasmanimiz Konya.

Fb ise aynı tarihler arasında bizim 2 katımızdan fazla, 7 maç (2 iç saha, 3 deplasman, 2 avrupa) oynayacak.

Fbnin iç saha maçları, Bjk, Ankaragucu. Deplasmanlari ise, Karagumruk, Kayseri, Alanya. Bir de Sevilla eşleşmesi var.

Bu tarih aralığı aşırı önemli. Ne olacaksa bu arada olacak.

Biz görece daha rahat olacak gibiyiz. Tek yapmamız gereken, bu sürede 3/3 yapıp, Fb'in son çırpınışları izlemek olmalı.

Biz kazandıkça, ligin boyu kisaldikca, 3 maçlık puan farkının getirdiği stres ile illaki bir yerlerde takilacaklar.

Şu tip durumların benzerini Galatasaray içinde buluruz Vasfi. Neyi neden demek istediğimi anlayacak durumdasın bence. İşi demagojiye dökmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Bulamazsın. Genel Kurul veya Divan kurulunda o resmin benzerini Galatasaray içinde bulamazsın.

burdaki arkadaşlar için kara haber

Geri
Üst Alt