GSCimbom
SL 22/23 H:24 | Kayserispor 1-2 Fenerbahçe | MS | 4 Mart
Alper Altun

SL 22/23 H:24 | Kayserispor 1-2 Fenerbahçe | MS | 4 Mart Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
898
Okunma
38,9K
Sayfa
5/45
Şu tip durumların benzerini Galatasaray içinde buluruz Vasfi. Neyi neden demek istediğimi anlayacak durumdasın bence. İşi demagojiye dökmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
fb puan kaybetmeli saha içini saha dışına karıştırma, sana göre 5 yıldız da geçerlidir, neden futbol oynuyoruz o zaman adamların emeklerini saha dışında almaya çalışan birisin.

fb puan kaybetmeli saha içini saha dışına karıştırma, sana göre 5 yıldız da geçerlidir, neden futbol oynuyoruz o zaman adamların emeklerini saha dışında almaya çalışan birisin.
Benim için 5yıldızın geçerli olduğu sonucuna hangi bilinç düzeyi ile vardığını merak ediyorum. Benim ne etkim varda neyi alıp neyi vericem. Saçmalıyorsun şu an. Bu maç özelinde bir şey söylüyorum ki bu maç başlığına yazıyoruz değil mi?

Biz 27 Şubat - 8 Nisan arasinda 4 maç (3 iç saha, 1 deplasman) oynayacağız.

Bizim rakiplerimiz, Kasimpasa, Konya, Ads ve Kayseri olacak. Tek deplasmanimiz Konya.

Fb ise aynı tarihler arasında bizim 2 katımızdan fazla, 7 maç (2 iç saha, 3 deplasman, 2 avrupa) oynayacak.

Fbnin iç saha maçları, Bjk, Ankaragucu. Deplasmanlari ise, Karagumruk, Kayseri, Alanya. Bir de Sevilla eşleşmesi var.

Bu tarih aralığı aşırı önemli. Ne olacaksa bu arada olacak.

Biz görece daha rahat olacak gibiyiz. Tek yapmamız gereken, bu sürede 3/3 yapıp, Fb'in son çırpınışları izlemek olmalı.

Biz kazandıkça, ligin boyu kisaldikca, 3 maçlık puan farkının getirdiği stres ile illaki bir yerlerde takilacaklar.

Fener'e destek verenler neyin kafasini yasiyor?

1677501377903.webp

Geri