SL 22/23 H:24 | Kayserispor 1-2 Fenerbahçe | MS | 4 Mart

Yine feneri sevmeler, öpmeler, destek vermeler başlamış. Fener kayseri yi yenince ne olacak hükumet istifa mi edecek?
Ama Fener şampiyon olursa olacaklari söyleyim.
- Hahaha fetoculer kudurdu, fetosaray ağla, kandilde bayraklar yariya indi vs.

Maalesef böyle iğrenç espriler yapacaklar, mideniz alıyorsa buyrun destekleyin hatta fener gol atinca kutlama yapın

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaw bunların her space odalarında bile ithamlar bu. Neye destek verdiklerinin farkında bile değiller, şimdi de bizi hükümet yandaşı ilan ediyorlar. Olunca da bizim stadda yapılan kongreden başlarlar, tffdeki GSlilerden devam ederler,Erden Timur işte bu depremde ev yaptırdı etti falan derler. Tek tek duyacağınız şeyler... Şimdiden bile böyle çünkü. Okuyoruz, dinliyoruz.

Böyle tereyağından kıl çeker gibi. Bence jkyi yaktılar, dün sıra sizde dediler, bunlara üye olan yok mu, başta Rte var, o niye etmedi. Herkes gücünün yettigine bu ortamda. Bunu da unutmayın... Umarım kulübümüz dahil olmaz, biz TC vatandaşı olarak zaten burada, SM'de ve sandıkta demokratik hakkımızı kullanacağız. İlla olacaksa da Mustafa Kemal Atatürk vurguları yeterlidir.

Yaw bunların her space odalarında bile ithamlar bu. Neye destek verdiklerinin farkında bile değiller, şimdi de bizi hükümet yandaşı ilan ediyorlar. Olunca da bizim stadda yapılan kongreden başlarlar, tffdeki GSlilerden devam ederler,Erden Timur işte bu depremde ev yaptırdı etti falan derler. Tek tek duyacağınız şeyler... Şimdiden bile böyle çünkü. Okuyoruz, dinliyoruz.
Aynen, bizimkiler Beşiktaşımız ve fenerbahçemiz helal olsun adamlara derken o sirada fenerliler "Mehmet Ağar var her işin altında, erden timur ev vermiş anadolu yoneticilere, feto futbolun içinde "

Bir tane görmedim Erden Timur'u tebrik eden nef vakfina teşekkür eden, çok güzel organizasyon yaptık 100 tir gönderdik konteynirlar çadırlar kurduk.

Ama oyuncak ayi atınca sahaya gözlerden yaş geldi Beşiktaşla gurur duyuldu. 5 puan istiyorlardi değil mi? 20 puan verelim Beşiktaşimiza

Hiç bir şartta Fenerbahçe ve suç örgütü rezilliğini savunmam. AKP neyse Fenerbahçe'de odur benim için. AKP ve Tayyip Düşmanıyım diye bunları destekleyecek kadar midemiz geniş değil.

Aynen, bizimkiler Beşiktaşımız ve fenerbahçemiz helal olsun adamlara derken o sirada fenerliler "Mehmet Ağar var her işin altında, erden timur ev vermiş anadolu yoneticilere, feto futbolun içinde "

Bir tane görmedim Erden Timur'u tebrik eden nef vakfina teşekkür eden, çok güzel organizasyon yaptık 100 tir gönderdik konteynirlar çadırlar kurduk.

Ama oyuncak ayi atınca sahaya gözlerden yaş geldi Beşiktaşla gurur duyuldu. 5 puan istiyorlardi değil mi? 20 puan verelim Beşiktaşimiza

Birkaç gün önceye kadar,Erden Timur'a övgüler vardı, özür dileyenler de doluydu.

Keza aynı şekilde ANC istifa, jkye yakışmıyor diyenler de.

Son iki günde ise algılar yine değişti. Erden'e dediklerini yinelediler, jkliler ANC haklı deyip tff sesini duysun diye tag açıp puan istedi.

Bu döneklere güvenip yola mı çıkılır.
GS kendi yolunda devam etmeli, hiçbir şey düne kadar güzel değildi, fikrimi değiştiren şey bunların tepkileri olmadı, o yüzden minnet edecek, destekleyecek bir şey göremiyorum. Bu kulüpler dün de iktidara yakındı, birleşip imza attılar bize karşı. Biz o gün de ama bu noktadaydık, onlar yanımıza yeni geldi. 🙃

Böyle tereyağından kıl çeker gibi. Bence jkyi yaktılar, dün sıra sizde dediler, bunlara üye olan yok mu, başta Rte var, o niye etmedi. Herkes gücünün yettigine bu ortamda. Bunu da unutmayın... Umarım kulübümüz dahil olmaz, biz TC vatandaşı olarak zaten burada, SM'de ve sandıkta demokratik hakkımızı kullanacağız. İlla olacaksa da Mustafa Kemal Atatürk vurguları yeterlidir.

Hahahaha işte bunlar böyle bir camia, bizim rocky koreografimiz vardi o kareografiden dolayı Galatasaray'i şuan ki hükumete şikayet ettiler, hani şu istifaya davet ettikleri hükümet işte, havuz medyası bunu haber yaptı Galatasaraydan feto propagandası diye mansetler atıldı destek verdiler.

Bizim taraftar unuttu bunları fenerbahçemize kayseri karşısinda başarılar değil mi?

Hiç bir şartta Fenerbahçe ve suç örgütü rezilliğini savunmam. AKP neyse Fenerbahçe'de odur benim için. AKP ve Tayyip Düşmanıyım diye bunları destekleyecek kadar midemiz geniş değil.
Kesinlikle katılıyorum adamlar geçmişte kendi stadyumlarında siyasi pankart açtılar çok uzağa gitmemek lazım.

Hahahaha işte bunlar böyle bir camia, bizim rocky koreografimiz vardi o kareografiden dolayı Galatasaray'i şuan ki hükumete şikayet ettiler, hani şu istifaya davet ettikleri hükümet işte, havuz medyası bunu haber yaptı Galatasaraydan feto propagandası diye mansetler atıldı destek verdiler.

Bizim taraftar unuttu bunları fenerbahçemize kayseri karşısinda başarılar değil mi?

Ben dün demiştim bunu. Daha bu ne ki, bu antu daha 2011li yıllarda bizi pkk oe teröristleriyle bir tutan metin yayınladı, o zaman da her yer ayaklandı. Bunu hep yapıyorlar, Mesut Yılmaz dönemleri, Haluk Ulusoy vs...Bunu sindiren desteklesin. Onlar bize hiç GS'm diye bakmıyor ftcu diyor. Helalinden kazanılmış başarılarımızı devamlı mevcut iktidara bağlıyor. Nedense hep bize olup kendilerini görmüyorlar...Bunlardan biri hıncını alacaksa Galatasaray alsın, umarım yedi sekiz ne verdiyse Allah atarız .

Yazdığım şey iftirada kalmasın, haberi buldum öyle böyle. 2008 imiş ama özür dilerim. Tarihte hata yapmışım.

Abi ben malımı biliyorum yaa. Çevremdeki f*bliler dakika bir gol bir başladı ağlamaya.

Haftaya Kayseri'ye gidiyorlarmış, sonra bay geçip Alanya'ya gidiyorlarmış, f*b protesto yaptı ve bu iki kulüp de destek acikladi diye f*b'ye hesap odettirilip, Kayseri ve Alanya kayirilacakmis.

Bizi bu saatten sonra şampiyon yapmazlar diyor bir tane mal da. Kalmış ligin bitimine 12 maç zaten 3 maçlık puan farkıyla geridesin + Sami Yen'e geleceksin. Kendi evinde ezile ezile fark yediğin rakibinin sahasına çıkacaksın yani.

Ayrıca tüm bu dezavantajlarinin yaninda bok gibi oynuyor, her maç ancak penaltı ile one geçiyorsun, rakip oyuncular saçma sapan kırmızı kart görürse maç kazanıyorsun.

Neyin şampiyonluğunda bahsediyorsun yahu :ddd

Bir tanesi de istersek 1000 yıl şampiyon olmayalım o protesto yeter diyor zuhahahha birden bire aydın oldular başımıza. Zaten olamayacağını biliyor şimdiden ağlama zemini hazırlıyor:dddd

Thiam fenrere gol atar mı ki
Mane son cizgiye inip kademeye birakir. Samet iskalar ve Thiam tamamlar. VAR devreye girip Emrah pozisyon esnasinda ossurdugu icin gol iptal edilir. Pozisyonun devaminda febe penalti kazanir ve Valencia kendisinin 2. Takiminin 3. golünü atar.

Hiçbir şart ve koşulda bunların şaibeli samimiyetten uzak camiasinida takımınida desteklemem,bunlar kadar pislik çeviren yüzsüz bir topluluk yok ,beter olsunlar daha doğrusu hakettiklerini er yada geç yaşasınlar

Geri
Üst Alt