SL 22/23 H:25 | Başakşehir 0-2 Beşiktaş | MS | 12 Mart

Omar colley mi ne, o kırmızı görür

Kırmızı Pozisyonunu yeni gördüm..
Adam kaymış yahu el insaf buna nasıl kırmızı verilir..

Bu kadar çok bağırıpda bunlar kadar kollanan başka takım yoktur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rakipler bunu kullanmıyor iste
Ofsayt tuzağını çözemedi takımlar hala, biz bile 3 gol kaçırdık ofsayt tuzakları yüzünden.

Teknik taktik bilmeyen boktan hocalar yüzünden de Antalya ve Ümraniye maçında Fener ittirilmese zaten ortada rekabet de kalmamıştı şimdi zira bizim de Alanya ve Giresun maçlarında direkt puanımızı yediler malum.
Aynen öyle. Akıllı oynayan her takım Fener'e çok rahat gol atar. Sevilla maçında nispeten daha dengeli bir anlayışla çıkmalarına rağmen yedikleri golde Serdar ile Samet'i izlesinler. Sezon başından beri söylüyorum bunu, o defans anlayışı ile her maçı kaybedebilirler rakip fark etmeksizin. Ama dediğiniz gibi ligde doğru düzgün hoca olmadığı için hala şampiyonluk yarışındalar.

Zimbaci geldiğinden beri tüm maçlarda ite kaka gidiyor rakipler çok fazla gol kaçırıyor ama kazanıyorlar birgün birisi fena patlayacak bunlara hep.gitmez bu fener bali

mahmut,berkay,serdar gürler,okaka ve ömer ali avrupa macında 11 baslamış.bu mac yedekler.basaksehirin yarısı yok diyebiliriz,en azından berabere bitsin.serdar ve okaka oyuna girmeli

Uğur’u ayrı tutuyorum onun manyakça bir totem anlayışı var zaten ama saygı duyuyorum.

Onun dışında Tjkyle ilgili beklentim her zaman beterin beteri olmalarıdır.
Keramettin. Yuzde yuz haklisin.

Besiktas hep Zalad meselesi yuzunden aglar durur ama bizden ya devlet ya da mafya destegiyle caldiklari 3 net sampiyonluk var.

Ilki 1985-1986 sezonu. Biz namaglup ikinci olduk. Besiktas'la puanlarimiz esitti. Averajla gecildik ama o sezon eski MIT'ci Seba ve Semra Ozal etkisiyle Besiktas ciddi ittirildi.

Ikincisi Lucescu'lu Kuddisi ben seni korurum sezonu. Bu sefer devreye Cakici ve mafya girdi. O sezon en iyi oyunumuzu oynamadik belki ama Besiktas arkadan ciddi itelendi.

Sonuncusu da Sergen sampiyonlugu, anlatmaya gerek yok.

Fener acik dusman. Ama Besiktas en kirli rakibimiz oldu 1985'ten bu yana. O yuzden Fenerbahce'den igrendigim kadar Besiktas'tan da igreniyorum.

Bu bjkde fbye çelme takacak hal yok. boşuna mı tutuyoz acaba herifleri

O maçlar belli olmaz..Bjk o maçta daha çok boş alan bulur..Bjknindw öyle abartılı kötü olduğunu düşünmüyorum en azından fenere kesin kaybedecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt