- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Kerem’den başka atan var miydiEn son frikik golünü kerem mi atmıştı.
maicon hatirliyorum ondan once
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem’den başka atan var miydiEn son frikik golünü kerem mi atmıştı.
Kerem herhalde benimde aklıma başka kimse gelmiyor. Oliveira'da umarım tinerciler'e saplar da şanssızlığını kırar.Kerem’den başka atan var miydi
maicon hatirliyorum ondan once
zor olacak. zaten iç sahada kolay maç oynamadık
son derece dikkatli olunmalı
Zaniolo oynayacaksa sol kanada Rashica'yı çekip Kerem'i Mertens yerine kullanmak daha iyi olabilir. Zaniolo ve Kerem'in top kaybı sayısı fazla üzerine Yunus da kötü gününde olursa sıkıntı yaşayabiliriz. Rashica oynarsa takım savunmasına katkısı daha fazla olur. Kerem'i de ikinci forvet olarak görmüş oluruz. Bence etkili de olur Icardi'yle iki al ver yapıp fişi çekebilir.
Çok mantıklı o yüzden olmaz hocalar niyeyse taraftara çok mantıklı gelen şeyleri genelde yapmıyor vardır heralde bir bildikleriZaniolo oynayacaksa sol kanada Rashica'yı çekip Kerem'i Mertens yerine kullanmak daha iyi olabilir. Zaniolo ve Kerem'in top kaybı sayısı fazla üzerine Yunus da kötü gününde olursa sıkıntı yaşayabiliriz. Rashica oynarsa takım savunmasına katkısı daha fazla olur. Kerem'i de ikinci forvet olarak görmüş oluruz. Bence etkili de olur Icardi'yle iki al ver yapıp fişi çekebilir.
Bu seni hiç ilgilendirmez.
Üyelerin sıkıntısı üstatBu seni hiç ilgilendirmez.
Ulan bari başkası olsa senin yüzünden yok muz yok fera mera okumadigimiz mesaj yok konu dışı
Ben de seni
kaç duble içtin
kaç duble içtin
Zeminin ıslak olması işimize gelir mi reishava berbat olmaz umarım ki