⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

Lodos uyarısı verildi. Sıkıntı gibi.

Yağmurlu ve rüzgarlı bir Trabzon maçından aynı şartlardaki bir Kasımpaşa maçına geçiyoruz sanırım. Hava durumu ideal olmayacak gibi görünüyor. Bu maç çok zor geçebilir ama bir şekilde kazanmalıyız. Hem uzun bir ara dönüşü oldu hem hava şartları zorlu görünüyor hemde Kasımpaşa neredeyse 10 yabancı ile oynuyor çok dikkatli olunması gereken bir maç. Önceki maçlarımızdan bile daha yüksek konsantrasyon isteyen bir maç olduğu kanısındayım.

Son düzenleme:
Mertens bizim takım savunması için önemli o yüzden o bölgede matayi oynatmaz bence

Günay, Fabiano, Djilobodji, Donk, Ben Ouanes, Fall, Hajradinovic, Mounir, Bahoken, Koita vs kısacası hiç küçümsenmeyecek bir kadro var karşımızda bu maça kolay gözüyle bakmak mümkün değil. Hem takıma hem Okan hocaya çok güveniyorum ama ters bir rakip çok ciddiye alınması gerekiyor.

Son düzenleme:
Full press yaptigimiz an rahat pozizyonlara gireriz

Günay
Fabiano Djilobodji Donk Ben Ouanes
Tirpan Malsa
Fall Hajradinovic Mounir
Bahoken

Hiç küçümsenmeyecek bir kadro var karşımızda bu maça kolay gözüyle bakmak mümkün değil. Hem takıma hem Okan hocaya çok güveniyorum ama ters bir rakip çok ciddiye alınması gerekiyor.

Kadroları ters hatta baya ters ama Kasımpaşa da açık oynayan bir takım, özellikle Monir hiç defans yapmıyor, o kanadı otoban yapmak lazim

Bütün kalan maçlar içerisinde en korktuğum maç bu maç. Yeni transferler ile Kasımpaşa iyi takım olmuş ve futbol oynayabilen bir takım. Bundan sonra her maç final, her maç sezonun en önemli maçı.
KONSANTRASYON!!!

Günay, Fabiano, Djilobodji, Donk, Ben Ouanes, Fall, Hajradinovic, Mounir, Bahoken, Koita vs kısacası hiç küçümsenmeyecek bir kadro var karşımızda bu maça kolay gözüyle bakmak mümkün değil. Hem takıma hem Okan hocaya çok güveniyorum ama ters bir rakip çok ciddiye alınması gerekiyor.
bu kadroyu küçümsemeyip hangi kadroyu küçümseyeceğiz rahatta kalın

bu kadroyu küçümsemeyip hangi kadroyu küçümseyeceğiz rahatta kalın
Böyle bakarsak yanılgıya düşeriz renktaş. Ümraniye'de kolay olur falan dendi ama Geraldo'nun ne kadar zorladığı ortada burada da Fall ve Mounir gibi son derece sıkıntı çıkarabilecek oyuncular mevcut nasıl olsa yeneriz mantığıyla çıkarsak doğru olmaz. Bu oyunculara gerekli önlemi alırsak birde araya girmeden önceki ciddiyet ve istekle oynarsak zaten rahat kazanırız önemli olan bunu sağlamak olacak. Ben takıma çok güveniyorum zaten ama yinede dikkat edilmesi gereken bir rakip olduğunu belirttim.

Böyle bakarsak yanılgıya düşeriz renktaş. Ümraniye'de kolay olur falan dendi ama Geraldo'nun ne kadar zorladığı ortada burada da Fall ve Mounir gibi son derece sıkıntı çıkarabilecek oyuncular mevcut nasıl olsa yeneriz mantığıyla çıkarsak doğru olmaz. Bu oyunculara gerekli önlemi alırsak birde araya girmeden önceki ciddiyet ve istekle oynarsak zaten rahat kazanırız önemli olan bunu sağlamak olacak.
o maça 3. lig topçusu emre taşdemirle başladık dostum tek sebebi o, 2. yarı o çıkınca ümraniye isabetli/isabetsiz tek şut çekemedi. yarın minimum 2-3 farklı bir galibiyet alırız.

35 gündür maç yapmıyoruz
Askerden yeni gelmiş gibi çullanmalıyız paşanın üstüne

Geri
Üst Alt