Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wow sana
Zeminin ıslak olması işimize gelir mi reis
Bu forumda ne zaman hevesimi kursağımda bırakmayacak yorumlar göreceğimSanmam Ahbfield.
Günay
Fabiano Djilobodji Donk Ben Ouanes
Tirpan Malsa
Fall Hajradinovic Mounir
Bahoken
Hiç küçümsenmeyecek bir kadro var karşımızda bu maça kolay gözüyle bakmak mümkün değil. Hem takıma hem Okan hocaya çok güveniyorum ama ters bir rakip çok ciddiye alınması gerekiyor.
bu kadroyu küçümsemeyip hangi kadroyu küçümseyeceğiz rahatta kalınGünay, Fabiano, Djilobodji, Donk, Ben Ouanes, Fall, Hajradinovic, Mounir, Bahoken, Koita vs kısacası hiç küçümsenmeyecek bir kadro var karşımızda bu maça kolay gözüyle bakmak mümkün değil. Hem takıma hem Okan hocaya çok güveniyorum ama ters bir rakip çok ciddiye alınması gerekiyor.
Böyle bakarsak yanılgıya düşeriz renktaş. Ümraniye'de kolay olur falan dendi ama Geraldo'nun ne kadar zorladığı ortada burada da Fall ve Mounir gibi son derece sıkıntı çıkarabilecek oyuncular mevcut nasıl olsa yeneriz mantığıyla çıkarsak doğru olmaz. Bu oyunculara gerekli önlemi alırsak birde araya girmeden önceki ciddiyet ve istekle oynarsak zaten rahat kazanırız önemli olan bunu sağlamak olacak. Ben takıma çok güveniyorum zaten ama yinede dikkat edilmesi gereken bir rakip olduğunu belirttim.bu kadroyu küçümsemeyip hangi kadroyu küçümseyeceğiz rahatta kalın
o maça 3. lig topçusu emre taşdemirle başladık dostum tek sebebi o, 2. yarı o çıkınca ümraniye isabetli/isabetsiz tek şut çekemedi. yarın minimum 2-3 farklı bir galibiyet alırız.Böyle bakarsak yanılgıya düşeriz renktaş. Ümraniye'de kolay olur falan dendi ama Geraldo'nun ne kadar zorladığı ortada burada da Fall ve Mounir gibi son derece sıkıntı çıkarabilecek oyuncular mevcut nasıl olsa yeneriz mantığıyla çıkarsak doğru olmaz. Bu oyunculara gerekli önlemi alırsak birde araya girmeden önceki ciddiyet ve istekle oynarsak zaten rahat kazanırız önemli olan bunu sağlamak olacak.