- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Kanka yapma sende ergen betçi hesap tweetleri gibi post atma yavfalcao ve seferovic'in ilk maçıymış gs forması da giymesin o zaman maazallah
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka yapma sende ergen betçi hesap tweetleri gibi post atma yavfalcao ve seferovic'in ilk maçıymış gs forması da giymesin o zaman maazallah
en azından video altlarına salakça spam yapmıyomKanka yapma sende ergen betçi hesap tweetleri gibi post atma yav
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk defa sinirli gördüm vasfiyien azından video altlarına salakça spam yapmıyom
ironi diye yazmışım ergence bet hesabı diyorİlk defa sinirli gördüm vasfiyi
Günay
Silva Donk Djilobodji Ouanes
Eysseric Malsa Hajradinovic
Fall Bahoken Chouiar
Tankla, topla, tüfekle. Adamlar herseyiyle sahada olacak. Takimin yarisini degistirdiler neredeyse.

- KeremGünay
Fall Bahoken Chouiar
Tankla, topla, tüfekle. Adamlar herseyiyle sahada olacak. Takimin yarisini degistirdiler neredeyse.
11 Mart mı? O zamana kadar benim mental;
2 yerli sayılan var kadroda 3.kim?Günay
Fall Bahoken Chouiar
Hemen bakıyorum.Vardiyada olursun umarim
hükmen galibiyet severiz murph
antepli topçular dahil mi merak ettim2 yerli sayılan var kadroda 3.kim?
antepli topçular dahil mi merak ettim
@Hayri Cund bu sezon 90 dakika izlediğim maçlarda puan kaybımız yok. Ama bu Sami bana gamlı baykuş damgası vurmaya çalışıyor. Bu konuyla ilgili iki kelam etmeni isterim ahbap
Günay yerli, Papy yerli sayılıyor başka da yok. Bu arada o kural da sahada sadece Antep veya Hataylı 1 yabancı oyuncu yerli sayılıyor 2.si yabancı olarak devam ediyor aynı anda sahada olurlarsa.antepli topçular dahil mi merak ettim