⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

hiç kolay olmayacak. Deprem olmasa ve normal şekilde devam etse rahat kazanabiliriz derdim ama şimdi kpaşa kamp yapacak, bir sürü yeni transfer geldi

kalecileri baya sıkıntılıydı şimdi günay geldi. Stoperleri sıkıntılıydı djilobodji geldi. Birde uzun bir ara girecek bütün ritim kaybolacak bizde

umarım kaza yaşamayız bu ara sonrası

hükmen galibiyet severiz murph
2 yerli sayılan var kadroda 3.kim?
antepli topçular dahil mi merak ettim
ewt günay yerli sayılıyor
Günay yerli, Papy yerli sayılıyor başka da yok. Bu arada o kural da sahada sadece Antep veya Hataylı 1 yabancı oyuncu yerli sayılıyor 2.si yabancı olarak devam ediyor aynı anda sahada olurlarsa.

günay zaten yerli
cilobodi 2.yerli
böyle cikamazlarsa orta sahada TIRPAN oynar

kazanırsak üst üste 14 maç kazanmış olarak ortak olduğunuz bjk'nin 1959/1960 sezonundaki 13 maçlık galibiyet rekorunu kıracağız.

hiç kolay olmayacak. Deprem olmasa ve normal şekilde devam etse rahat kazanabiliriz derdim ama şimdi kpaşa kamp yapacak, bir sürü yeni transfer geldi

kalecileri baya sıkıntılıydı şimdi günay geldi. Stoperleri sıkıntılıydı djilobodji geldi. Birde uzun bir ara girecek bütün ritim kaybolacak bizde

umarım kaza yaşamayız bu ara sonrası
belki kalecisiz kalarak fire verecektik orada dönüş süresi kısaldı

Vallahi şu an 11 Mart'a kim öleee kim kala gözüyle bakıyorum. Evde mi olacağız, başka evde mi olacağız, izleyebileceğim mi izleyemeyeceğim mi hiçbir tahminim yok.

11 Mart ne yav o zamana şampiyonluğu ilan etmiş oluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

...................... Okan
Boey.. Nelsson.. Abdulkerim.. Dubois
............... Torreira.. Sergio
.... Rashica.... Mertens.... Kerem....
.........................İcardi

Geri
Üst Alt