⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

Yunus hazırlık maçlarında bayağı iyiydi bence doğru tercih olmuş. Bir tek Mata soru işareti.

Hay yabancı sınırına takımda Zanialo, Raşitza var Kerem Yunus oynuyor. Hadi Kerem toparladı da Yunus’un olması feceat.

ilk 11'miz maçı dengeledi

raşid,zaniolo gibi oyuncuları barcelona macına saklıyor anlasılan hocamız

Elbette rezil bir 11 değil ama bu türk hocaların yerli oyuncu, evlat sevgisi, camianın çocuğu takıntısından Sıtkım sıyrıldı arkadaş. Mata ve yunus ikinci yarı hamlesi olmalıydı. Yunus ve keremin ilk 11 başladığı maçların tamamında puan kaybettik sezon başı. Türk hocaların gelişimindeki en büyük engel anlamsız ve içi boş milliyetçilik. Bu saçmalıkdan kurtulamadıkdan sonra ne yapsalar boş.
Türk olan değil iyi ve formda olan oynuyor. Forma adaleti üst düzey.

Mata kararı eleştirildiğine göre Hatay vol 2 yükleniyor devre arasına 2 gol atarak girer.

yunus son hazırlık macında cok iyidi hocada görmek ıstemıs

yok evlatcılık fln sacmalanmıs enteresan!!

Rashica yı bence fazla gömüyoruz birkaç maç formsuz oynadı evet ama esasında biz buralara kadar onun formu sayesinde geldik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

65'te Mata çıkar, Zaniolo girer, Yunus Mata'nın yerine geçer, Zaniolo Yunus'un yerine.

Kadro beklenenden epey farklı oldu kadrodaki en güzel gelişme Muslera'nın dönüşü, Rashica veya Zaniolo'yu kadroda görmek isterdim. Bu maçı umarım kazanırız ama zor bir maç izlenimi alıyorum açıkçası. 1-0'lık galibiyet olsun yeterli şu anda.

Son düzenleme:
Elbette rezil bir 11 değil ama bu türk hocaların yerli oyuncu, evlat sevgisi, camianın çocuğu takıntısından Sıtkım sıyrıldı arkadaş. Mata ve yunus ikinci yarı hamlesi olmalıydı. Yunus ve keremin ilk 11 başladığı maçların tamamında puan kaybettik sezon başı. Türk hocaların gelişimindeki en büyük engel anlamsız ve içi boş milliyetçilik. Bu saçmalıkdan kurtulamadıkdan sonra ne yapsalar boş.
Ben hocanın yerli takıntısı olduğunu düşünmüyorum. Yunusu kadro dışı bırakan da Okan Buruktu, hatta forumda Yunusun yollanacağı konuşuluyordu. Daha sonra hoca yavaş yavaş tekrar şans vermeye başladı. Formunu beğenince de 11 e koymuş, çok abes değil bence. Ben de şahsen Zaniolo ya da Rashicanın oynamasını isterdim ama hoca hazırlık maçındaki formuyla şans vermek istedi demek ki. Hoca yerli takıntılı olsa niye Zaniolo transferini istesin mesela, içimizden hallederiz derdi.

Ben hocanın yerli takıntısı olduğunu düşünmüyorum. Yunusu kadro dışı bırakan da Okan Buruktu, hatta forumda Yunusun yollanacağı konuşuluyordu. Daha sonra hoca yavaş yavaş tekrar şans vermeye başladı. Formunu beğenince de 11 e koymuş, çok abes değil bence. Ben de şahsen Zaniolo ya da Rashicanın oynamasını isterdim ama hoca hazırlık maçındaki formuyla şans vermek istedi demek ki. Hoca yerli takıntılı olsa niye Zaniolo transferini istesin mesela, içimizden hallederiz derdi.
+1907

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt