- 28 Kasım 2008
- 16.083
- 4.882
- 2.448
Yunus hazırlık maçlarında bayağı iyiydi bence doğru tercih olmuş. Bir tek Mata soru işareti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burcu özberk ile foto cekınmek ısterAldim baska birsey daha istiyormus onun parasini Recep versin dedim.
keline bişeyler atmak ısterdım
Türk olan değil iyi ve formda olan oynuyor. Forma adaleti üst düzey.Elbette rezil bir 11 değil ama bu türk hocaların yerli oyuncu, evlat sevgisi, camianın çocuğu takıntısından Sıtkım sıyrıldı arkadaş. Mata ve yunus ikinci yarı hamlesi olmalıydı. Yunus ve keremin ilk 11 başladığı maçların tamamında puan kaybettik sezon başı. Türk hocaların gelişimindeki en büyük engel anlamsız ve içi boş milliyetçilik. Bu saçmalıkdan kurtulamadıkdan sonra ne yapsalar boş.
Idmanlari izleyebiliyormusun rts?mata idmanlarda bizim görmedigimiz ne yapıyor acaba da 11 cıkıyor
Ben hocanın yerli takıntısı olduğunu düşünmüyorum. Yunusu kadro dışı bırakan da Okan Buruktu, hatta forumda Yunusun yollanacağı konuşuluyordu. Daha sonra hoca yavaş yavaş tekrar şans vermeye başladı. Formunu beğenince de 11 e koymuş, çok abes değil bence. Ben de şahsen Zaniolo ya da Rashicanın oynamasını isterdim ama hoca hazırlık maçındaki formuyla şans vermek istedi demek ki. Hoca yerli takıntılı olsa niye Zaniolo transferini istesin mesela, içimizden hallederiz derdi.Elbette rezil bir 11 değil ama bu türk hocaların yerli oyuncu, evlat sevgisi, camianın çocuğu takıntısından Sıtkım sıyrıldı arkadaş. Mata ve yunus ikinci yarı hamlesi olmalıydı. Yunus ve keremin ilk 11 başladığı maçların tamamında puan kaybettik sezon başı. Türk hocaların gelişimindeki en büyük engel anlamsız ve içi boş milliyetçilik. Bu saçmalıkdan kurtulamadıkdan sonra ne yapsalar boş.
+1907Ben hocanın yerli takıntısı olduğunu düşünmüyorum. Yunusu kadro dışı bırakan da Okan Buruktu, hatta forumda Yunusun yollanacağı konuşuluyordu. Daha sonra hoca yavaş yavaş tekrar şans vermeye başladı. Formunu beğenince de 11 e koymuş, çok abes değil bence. Ben de şahsen Zaniolo ya da Rashicanın oynamasını isterdim ama hoca hazırlık maçındaki formuyla şans vermek istedi demek ki. Hoca yerli takıntılı olsa niye Zaniolo transferini istesin mesela, içimizden hallederiz derdi.
%90İlk yarı hiç bir şey yapamayıp, ikinci yarı maçı değişikliklerle kazanmak için çırpındığımız gergin bir maç olabilir.