⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

118 yıllık tarihimizin en önemli maçının başlamasına 18 dakika kaldı.

geri düştügü halde en fazla pts toplayan ekip galatasaray

öne gectigi halde en fazla pts kaybeden ekip kasımpasa

bu istatistik ve kadroya gore

2den 1 gelir gibi gorunmekte

umarım böyle bişi olmaz

kasımpasa 79-90 dkları arası en fazla gol yiyen ekıp 14 goals

böyle forma isine niye giriyoruz, yapiyoruz zaten saha disinda olabildigince yardimlari, sari kirmizi renkleri 2 aydir özleyen nef stadiumu taraftarimiz var, özlemle tribünde milyonlar tv ekraninda beklediler, simdi ise kap kara bi görüntü olacak. umarim futbolculara olumsuz yansimaz.

Haji Wright çok iyi forvet çok, anadolu dan topçu alınmazlara inat döşeye döşeye gidiyor adam

bu bein in yayınları beni delli ediyor, git kardeşim stadyumu göster atmosferi göster, maç önü yayınını saha içinden yap, ne reziller ya. iğrenç stüdyoya mahkum ediyorlar ekran başındakileri.

geri düştügü halde en fazla pts toplayan ekip galatasaray

öne gectigi halde en fazla pts kaybeden ekip kasımpasa

bu istatistik ve kadroya gore

2den 1 gelir gibi gorunmekte

umarım böyle bişi olmaz

kasımpasa 79-90 dkları arası en fazla gol yiyen ekıp 14 goals

Opta Recep ✍️

O kadar çok transfer var ki paşa eski paşa değil, umarım takılmadan geçer ve rekoru kırarız

Kadro kağıt üzerinde hiç hoş değil. Golün çok gecikmemesi ya da geriye düşmememiz lazım.

Yunus için önemli maç 11 oyuncusu olmak istiyorsa artık birşeyler yapmalı yoksa Raşid ve zaniolonun ardında yedekten girer anca

Yoo çok daha önemli maçlarımız oldu alt tarafı kıçıkırık bir kasımpaşa maçı sn inanç siz gençsiniz galiba
Yaş 30 olacak ama ruhum genç diyelim sn kayalar 20 hissediyorum.
Bu arada kıçıkırık Kasımpaşa demenizi esefle kınıyorum. Zira uefa kupası finalindeki popescu'nun kullandığı penaltının telafisi vardı ama bu maçın telafisi yok. Saygılar efenim

Geri
Üst Alt