- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.365
- 4.588
Djilo+ donk vs Icardi. Bu ne lan Allahsizlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbula 6 atarken de siyah vardı bir şey olacağını sanmam.durgun bi hava katmasindan endiseliyim reis.
Her şeyin telafisi var ama işte kullanmıyorlar ellamYaş 30 olacak ama ruhum genç diyelim sn kayalar 20 hissediyorum.
Bu arada kıçıkırık Kasımpaşa demenizi esefle kınıyorum. Zira uefa kupası finalindeki popescu'nun kullandığı penaltının telafisi vardı ama bu maçın telafisi yok. Saygılar efenim
Maalesef ben de böyle bir maç bekliyorum, yanlış 11 sonrası stres dolu bir devreden sonra ikinci yarıda giren oyuncularlar birlikte (DeBoue,Rasica,Zaniolo) maçı alırız inşallah diyorum.Mata şaşırt bizi, yoksa işimiz zor!geri düştügü halde en fazla pts toplayan ekip galatasaray
öne gectigi halde en fazla pts kaybeden ekip kasımpasa
bu istatistik ve kadroya gore
2den 1 gelir gibi gorunmekte
umarım böyle bişi olmaz
kasımpasa 79-90 dkları arası en fazla gol yiyen ekıp 14 goals
Mertens de mata kadar ölü orada ZANIOLO oynamalıTek korkum Mertens'in yokluğu,hem kreatif adam hem hucum pressi çok iyi başlatıyor icardi ile.
Daha zamana ihtiyacı var ancak mertesi yabana atma öyle hemenMertens de mata kadar ölü orada ZANIOLO oynamalı
Torreira dışında adam akıllı savunma yapacak adam yok takımda, Torreira kusursuz maçlarından birini çıkarmazsa savunma ve fiziksel mücadelede ağır eziliriz. Duran topları saymıyorum bile şu oyuncu havuzundan bu kadromu çıkar Allah aşkına ? Hadi Zaniolo oynamadı Rashica yada BAY'ı kullan bari, Mata tercihinde hocanın argümanlarını dinlemek isterim. Dubois sene başından beri bizi kurtarıyor forma adaleti açısından 11 başlamalıydı.