⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

Bazıları halen bir umut

Screenshot_2023-03-05-21-39-04.webp

Zaniola hiç birsey yapamayacak çünkü çok basit takımlar ile hazırlık maçları yapıldı.

Easy Mode da çok fazla maç yaparsanız futbol oynamayı unutursunuz. 170 85 parlakim

Bu maç en iyi ihtimal berabere kalırız. Rehavete kapıldık.

Net bir GS galibiyeti olur bence %100 objektif yorumum budur, hakikaten böyle.

Rehavete kapıldık diyenler bunu neye dayanarak söylüyor gerçekten merak ediyorum. Taraftarda dahi en ufak bir rehavet görmüyorum ama özellikle takımda ve futbolcularda hazırlık maçlarında gördüğüm şey aynı isteğin ve konsantrasyonun devam ettiğiydi. Yani geçerli bir done var mıdır rehavete kapıldığımızı düşündürecek yoksa sadece olumsuz enerji yaymak için mi bunları söylüyor bu arkadaşlar.

Son düzenleme:
Rehavete kapıldık diyenler bunu neye dayanarak söylüyor gerçekten merak ediyorum. Taraftarda bile en ufak bir rehavet görmüyorum ama özellikle takımda ve futbolcularda hazırlık maçlarında gördüğüm şey aynı isteğin ve konsantrasyonun devam ettiğiydi. Yani geçerli bir done var mıdır rehavete kapıldığımızı düşündürecek yoksa sadece olumsuz enerji yaymak için mi bunları söylüyor bu arkadaşlar. 50 bin taraftarla birlikte oynanabilecek en iyi futbolumuzu oynarız sonucu da göreceğiz devamında.
Herkes rahat kazanırız vs diyor, ligde kolay maç yok oynanmadan kazanılmıyor. Bir yerde takılacağız bunu mümkün olan en erken yapmaya çalışacaklar. İlk yarıdaki Alanya ve Kayseri maçlarınI izle hakemler nasıl puanlarını çalmış. Sadece iyi oyun da yetmiyor yani. Temkinli oynamakta fayda var. Oyuncular da kesin kazanırız diye düşünüyorlar ise kaybederiz. İlk pozisyonda aleyhimize penaltı vs çalınır güvenmiyorum hakemlere ben.

önemli olan oyuncuların vaziyeti burda hepimiz sırayla 1-0 2-0 3-0 diye 90-0a kdr zincir yapsak bişey değşmez. takım iyi ve konsantıre olsun yeter. rehavet sohpeti bu sebebten ötürü biraz baymıştır açıkçası.
Bu hafta Fener bay geciyormus. Biz Kasimpasa macini oynadiktan sonra cuma günü Konya'yi deplasmanda yenersek Fener Alanya deplasmanina ciddi baski altinda cikar.

--------------Okan----------------
Boey--Nelsson-Abdulkerim--Adekugbe
---------Torreria-Oliveria------
Rashica------Zaniolo-----Kerem
--------------Icardi------------

k.paşa önceden nasıldı bilmiyorum ama selçuk geldiğinden beri pozisyona girmelerine rağmen atamayıp kolay gol yiyen bir görüntü verdi.

forvetteki zenciyi arkaya sarkıtmayı iyi beceriyorlar. dikkat edilmeli.

Geri
Üst Alt