⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

Sadece Mertens-Zaniolo değişikliği ile maça başlanması kanımca yerinde olacaktır.

Rashica - Zaniolo - Kerem
-----------------Icardi---------------

Dörtlüsü bana göre bu maç için en tercih edilebilir dörtlü olur. Maçın gidişatına göre zaten kulübede yeterince müdahale şansı var, o açıdan da elimiz rahat. Uzun süre lig maçı oynanmadığı için bir nebzede olsa stres olacaktır, erken gol veya goller ile coşku ortamını sağlamalıyız.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem zaniolo hemde adekugbe ile ilk 11 başlayacağını sanmıyorum.
Mertens oynamaz ise onun yerine Mata olabilir belki ama zaten çok zamandır resmî maç oynamıyoruz bu yüzden ilk 11 ile çok oynayacağını düşünmüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens yokken tabiki Rashica oynayacak. Çabuk unutmuş taraftar bu galibiyet serisinin kimin sayesinde başladığını.
4e9mg4.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk 11 Rashica olmalı, Yunus sonradan oyuna girmeli. Yorgun defansa karşı daha iyi iş yapıyor.

Maç öncesi fener forumunda yorumları okuyup keyif yapalım bakalım.

Yerli-yabancı kotası nedeniyle mecburiyet de yokken, Rashica yerine Yunus yazanların mantığını anlayamadım. Yunus bu takımda en fazla son 30 dk filan oynamalı, o da gerekirse...

Maçı izleyeceğim. Relaks...

Not: bu sezon izlediğim maçlarda fire vermedik.

İki 11 tercihim var Muslera'lı ve Muslera'sız

Muslera
Sacha-Victor-A.Kerim-Adekubge
Sergio-Lucas
Rashica-Zaniola-Kerem
Icardi
(Yunus kadro dışı)

Okan (Jankat) Farketmez
Sacha-Victor-A.Kerim-Adekubge
Sergio-Lucas
Rashica-Yusuf-Zaniola
Icardi
(Yunus kadro dışı)

yunus-zaniolo-kerem
icardi

4lüsü ile sahaya ayak basmalıyız

beinsports’a göre muhtemel 11: muslera, boey, nelsson, abdül, sam, torerria, sergio, rashica, zaniolo, kerem ve icardi.

Zanyolo 11de mi duyum var mi

Geri
Üst Alt