- 2 Nisan 2012
- 43.053
- 22.155
- 2.888
Bir ıslıkta sen çal zaniolo
Bölüşmüşler memleketin mallarını
Bekliyoruz hele gelsin yarını
Elimizin nasırdan balyozlarını
Başlarına vuracağız yakındır
Bir ıslıkta sen çal
Bir ıslıkta sen
biraz da müzik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ıslıkta sen çal zaniolo
Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizin hayatınızdan eksik olmadığı, sağlıklı, huzurlu ve bu yıl dahil nice Galatasaray başarıları, şampiyonlukları göreceğiniz harika bir hayatınız olsun.bugun dogum gunum
39 yaşına girdim
güzel bir doğum günü hediyesi olur inşallah maç sonucu bana

ben de maçlık yok saylarıma o saatlerde başlıyorumelbette
cerezlerimi ilk 11 belli olunca hazirlamaya basliyorum
ne alaka yaw raşidden önce 7-8 adam yazılır kadroyaTorreiradan sonra tahtaya 2.yazilan Raşiddir zaten adam kamp döneminin en formda oyuncusuydu
Rüzgar ne alemde Ankara'da fırtına vareyvah yağmur yağıyor nabıcaz şimdi?
mac iptaleyvah yağmur yağıyor nabıcaz şimdi?
çok teşekkür ederim hocam, 6 yaşında bir oğlum var, ben takımımın bana bu yaşıma kadar yaşattıklarından razıyım. inşallah oğlum da en az benim kadar bu başarılara tanık olur.Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizin hayatınızdan eksik olmadığı, sağlıklı, huzurlu ve bu yıl dahil nice Galatasaray başarıları, şampiyonlukları göreceğiniz harika bir hayatınız olsun.![]()
hatay.Bu sezon kolay olacak denen hangi maçı kolayca kazandık arkadaşlar var mı öyle bir maç?
Bu sezon kolay olacak denen hangi maçı kolayca kazandık arkadaşlar var mı öyle bir maç?
Küme düşecek takımları 2-1 zor yendik.
Bu maç kolay geçecek zanneden öyle zannetmesin.
TODMaç ücretsiz olarak hangi platformdan yayınlanıcak ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sezon zor geçecek dediğimiz maçlar kolay bitti, kolay geçecek dediğimiz maçlar zor bitti
tod.com.trMaç ücretsiz olarak hangi platformdan yayınlanıcak ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu yeni formadan sipariş verem dedim
Kargo 250 lira yurtdışına
Bişiler ekleyeyim dedim metin oktay formasından bulamdım
Kalktımı o?