- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Tod uydu yayınından 20-30 sn falan geriden geliyor üstad malesef, yetişemeyiz Zeytinliye yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tod uydu yayınından 20-30 sn falan geriden geliyor üstad malesef, yetişemeyiz Zeytinliye yine.
gecmis olsun kralTam çıkacaktım, telefonu şarja koyayım dedim. Telefon mefta olmuş. Çıkıp bir telefon bakacağım. Ondan sonra kısmetse.
Tek umidimiz bu yondehükümet yallah sesleri duyar mıyız
4 sezon üst üste iktidar oldunhükümet yallah sesleri duyar mıyız
Rahatlikla oynar öncelikle Serie A da oynanan futbol buradaki futboldan cok farkli. Ayrica özellikle bu sezon anadolu takimlari inanilmaz kötü bir seviyede. Rahatlikla oynar atar attirirTabi beyefendi.Romada 10 numarada oynadığı maçlarda etkisizdi+olarak 10 numarada oynayacak oyuncu kilit pasları iyi olmalı ve istatistiğe göre kaleyi gördüğü zaman pas yerine şutu tercih ediyor zaniolo.
İnşallah her şeyin en güzelini yaşar, mutlu bir ömrü olur evladınızın da ♥çok teşekkür ederim hocam, 6 yaşında bir oğlum var, ben takımımın bana bu yaşıma kadar yaşattıklarından razıyım. inşallah oğlum da en az benim kadar bu başarılara tanık olur.
mertens de normalde 10 no değil. hatta ilk haftalarda orada mı oynatacağız diye tartışmalar dönmüştü ama zamanla oturdu.Rahatlikla oynar öncelikle Serie A da oynanan futbol buradaki futboldan cok farkli. Ayrica özellikle bu sezon anadolu takimlari inanilmaz kötü bir seviyede. Rahatlikla oynar atar attirir
Bence de net ya rahatlikla kapatir orayi. Ha Mertensin yaptigi gibi takim presine katilir mi bilemem ama ofansif anlamda Daha faydali bile olabilir.mertens de normalde 10 no değil. hatta ilk haftalarda orada mı oynatacağız diye tartışmalar dönmüştü ama zamanla oturdu.
zaniolo bizde o işi kıvırabilir bence de.
sizin tarz daha güzelmiş hocam ben de böyle kısaltarak yazsam daha iyimus
boey - nels - abdül - ade
sergio - torreira
ras - zani - kerem
icardi
edit: yigit bey zaten yazmis
Abi hep bunu diyorum bu sene ki kadro 2013 kadrosundan iyi. 13te Sneijder sakatlanıyor ah vah çekiyoduk şimdi Mertens yok ama bende gram korku yokAllahım bütün dertlerimiz böyle olsun ilk 11 e zaniola mi çıksın rashica mı yunus mu mertens mibugün ferrari mi kullanayım bugatti mi diyen zengin bebeleri gibiyiz bize bu zenginliği yaşatan dursun başkana da erden başkana da teşekkürler....
Yunus konusunda fazla iyimsersin sanki?!..Rashica Yunusun hucüm katkısını veremez. ''defansa yardım ediyor'' mantığı da Kasım paşa için geçerli değil.