⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

Tod uydu yayınından 20-30 sn falan geriden geliyor üstad malesef, yetişemeyiz Zeytinliye yine.
sinansasiirma.gif

hükümet yallah sesleri duyar mıyız

Tabi beyefendi.Romada 10 numarada oynadığı maçlarda etkisizdi+olarak 10 numarada oynayacak oyuncu kilit pasları iyi olmalı ve istatistiğe göre kaleyi gördüğü zaman pas yerine şutu tercih ediyor zaniolo.
Rahatlikla oynar öncelikle Serie A da oynanan futbol buradaki futboldan cok farkli. Ayrica özellikle bu sezon anadolu takimlari inanilmaz kötü bir seviyede. Rahatlikla oynar atar attirir

çok teşekkür ederim hocam, 6 yaşında bir oğlum var, ben takımımın bana bu yaşıma kadar yaşattıklarından razıyım. inşallah oğlum da en az benim kadar bu başarılara tanık olur.
İnşallah her şeyin en güzelini yaşar, mutlu bir ömrü olur evladınızın da ♥

Rahatlikla oynar öncelikle Serie A da oynanan futbol buradaki futboldan cok farkli. Ayrica özellikle bu sezon anadolu takimlari inanilmaz kötü bir seviyede. Rahatlikla oynar atar attirir
mertens de normalde 10 no değil. hatta ilk haftalarda orada mı oynatacağız diye tartışmalar dönmüştü ama zamanla oturdu.

zaniolo bizde o işi kıvırabilir bence de.

mertens de normalde 10 no değil. hatta ilk haftalarda orada mı oynatacağız diye tartışmalar dönmüştü ama zamanla oturdu.

zaniolo bizde o işi kıvırabilir bence de.
Bence de net ya rahatlikla kapatir orayi. Ha Mertensin yaptigi gibi takim presine katilir mi bilemem ama ofansif anlamda Daha faydali bile olabilir.

Allahım bütün dertlerimiz böyle olsun ilk 11 e zaniola mi çıksın rashica mı yunus mu mertens mi bugün ferrari mi kullanayım bugatti mi diyen zengin bebeleri gibiyiz bize bu zenginliği yaşatan dursun başkana da erden başkana da teşekkürler....
Abi hep bunu diyorum bu sene ki kadro 2013 kadrosundan iyi. 13te Sneijder sakatlanıyor ah vah çekiyoduk şimdi Mertens yok ama bende gram korku yok

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rashica Yunusun hucüm katkısını veremez. ''defansa yardım ediyor'' mantığı da Kasım paşa için geçerli değil.
Yunus konusunda fazla iyimsersin sanki?!..

Rashica için 5+ bonservis ödenmemesi gerektiğini hep söyleyegelen biriyimdir; kendisini epeyce 'düz' bulduğumu belirtmiştim hatta.

Evet, Yunus asla Rashica kadar defansif katkı sağlayamaz da ofansif yönden daha iyi olduğu kanısına nasıl vardın acaba?!..Yerli mecburiyeti sebebiyle 'banko' başlayıp kısa sürede formayı kaptırdığı sezonun sonu geliyorken; hala geçen sezon ADS da yaptığı istatistikleri öne sürmek komikligine düşmezsin umarım...

Geri
Üst Alt