⚽ SL 22/23 H:25 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 11 Mart

Neyse, kötü futbola ragmen 3 puana sevinelim. Gerci Icardi onlari atsa yine de rahat mac olurdu

Mata dedem biraz zorladı kendini. Bacak gitti. Nediyon bu duruma
Yaşlı adamların düzenli idman yapması ve oynaması gerekiyor formdan düşmemek için. Sürekli ara verip dönüşürse Mata, Gomis geriye gider normal.

Yine Motz ve Murhan gibi akbabalar ortaya çıkmış.

Bu maçın tek olayı net pozisyon bulamamak ama karşılığında rakibin pozisyon sayısı neredeyse sıfır.

Yani tatava yapmayın.
herifler pozisyon bulmaya çıkmamış gibiydi zaten üstat. iç sahada her maçta skorun ortada kalması canımı sıkıyor. bir gün ters bir sonuç çıkacak diye geriliyorum.

Ligin ilk devresi çok defa gördü olmadığını
Neden yine Kerem-Yunus aynı anda çıkardı ki
Anlamak zor

Açıkçası performans açısından endişe verici bir maç oldu, kasımpaşa sahaya hiçbir şey yapmamaya çıkmıştı, buna rağmen etkili olamadık, top ayağımızdaydı ama tempo yapamadık. Gerçi iç sahada bu tutukluğu hep yaşıyoruz, kendimize gelebilmek için bize sağlam bir deplasman galibiyeti gerekiyor. Haftaya bunu da alırsak artık şampiyonluk için geri sayıma geçebiliriz diye düşünüyorum.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adekubbe ofansif açıdan pek beğenmedim belki adapte olamadigi icin. Defansif yönü iyi. Baskı altında defansta rahat pas atıyor.

Bu kadar ara, tamamen kapanan bir rakip, yeni gelen oyuncular derken böyle oyun normal. Boşuna didikleyip durmayın işte. Bu saatten sonra gol atalım kazanalım diyen rakip görmeyeceğiz tamamen galibiyet serisini sonlandırmak için sahaya çıkmış rakipler göreceğiz.

Fq9b6TUWIAQgux_

35 yıldır bu takımın her maçını izledim diyebilirim , kaçırdığım maç olmuştur ama sonradan mutlaka izledim. Ben bu maçı kaç haftadır kafamda oynadım vala tamamen aynısıydı takım 40 gündür resmi maç yapmamış siz ne bekliyordunuz abi hakaten? Tam 1-0 olsun bizim olsunn maçıydı ki öyle oldu şampiyonluk böyle maçlarda grlir rakibin direncini psikolojisini bitirrsiniz ki öyle oluyor.. bazılar Pc oyunu gibi takım önüne gelene 5 atsın istiyor öyle bir dünya yok.. sürekli oyuncular eleştirliyor gereksiz bence .. 14 maç kazanmış takım hepside aslan gibi mücadele ediyor bazı şeylerden mutlu olmak lazım!!!

Kerem Yunus ile başlayınca zorlandik. İcardi atsa farka giderdi bence. Takım birde acayip kolay çalım yiyor.

Geri
Üst Alt