Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
SacmalikKaybettiğimiz 3 puana. Hadi onu geçtim kaybettiğimiz 1 puana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SacmalikKaybettiğimiz 3 puana. Hadi onu geçtim kaybettiğimiz 1 puana.
Igreniyorum bu ligin cogu takimlarindan. Bi fenere, jk ve diger takimlara karsi hirs ve sertlige bak birde bize karsi. En basit örnek kayseri, fener jk ya nasil oyun sergilediler birde bize karsi nasil asildilar. Hakem kararlari hic konusmaya gerek yok. Birde masa basindan bahs ederler, burda sadece lideri ve rekorlarini durduma oyunu yok. Buna karsi lidersek büyük basari.konu sadece hakem yönetimleri değil, dün konyaspor'un hırsını gördünüz mü? profesyönel ititrazlar, korner bayrakları falan tekmeleniyor))
gs ve fb maçlarında sadece şu iki konuya odaklanın, rakibin hırsı ve hakem yönetimi. inanılmaz çifte standart var bu iki konuda.
geriden geldik ama bu maçı da alsak sayı olarak 12 ye çıkıyordu fark. bu psikolojik olarak can sıkardı fb adına. şimdi hala avantaj ciddi bizde ama bir sonraki maçta hata yapma lüksü kalmadı takımın. oynamadıkları 2 maçı var fb nin gözü kapalı 3 er puan yazmak saçma. her an her şey olabilir.14/15 te yapmisiz fark 3 gercekten Garip fbde peşimizi bırakmadı bu bir gercek
Üstad haftalardir yaziyorum bunu ama topiclerden atiliyorum14/15 te yapmisiz fark 3 gercekten Garip fbde peşimizi bırakmadı bu bir gercek