SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

Allahim insallah bunlar da fahiş bir hakem hatasiyla puan kaybederler. Ozaman görurum lale ortanin halini

Szalai cezalı Samet takozu ve serdar sakarıyla oynayacaklar defansta valencianin da ağrıları varmış oynamayabilirmis hakem destek çıkmazsa puan kaybetme ihtimalleri fazla inş kaybederler de konya maçının zararı nötrlesir

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ezikler 6-0 alir
3 penalti valencia
1 kirmizi 2.dk alanyaspor

Fener'in zor maclari:
Alanya (D)
Besiktas
Karagümrük (D)
Basaksehir (D)

Biz Alanya ve Besiktas ile deplasmanda oynayacagiz.

Fenerbahçe'de son antrenmanda hafif ağrı hisseden Enner Valencia'nın durumu, Alanyaspor maçı saatinde belli olacak.

Valencia yok Batshuayi sezonu kapattı Alanya maçını bırak Bjk macı daha zor fenerin

biz ads kazanalım puan farkkı yine 6 olacak en az inanın buna

Fener'in zor maclari:
Alanya (D)
Besiktas
Karagümrük (D)
Basaksehir (D)

Biz Alanya ve Besiktas ile deplasmanda oynayacagiz.
Ben artık fenerin fikstürüne bakmıyorum. Real Madrid bizim ligimizde olsa ve bir sonraki maç real-fb olsa o maçı real 9 kişi tamamlar. Fb'ye 2 penaltı verilir ve maç 5-0 biter. Adamlar ülkenin her yerini tutmuş. Özellikle lale orta orada oturduğu sürece fb isterse real bayern karmasıyla oynasın sonuç belli..

Taraftarın canını sıkan şeyde bu malesef. Mağlubiyet değil.. Karşı tarafın lobisi ve medya gücü canımızı sıkıyor. Biz üst üste 5 maç seri yapsak dahi biliyoruz ki onlarıda her maç ittirecekler. Kaybettirmeyecekler. Yönetim hala lale orta hakkında açıklama bile yapmadı. Cumartesi günü akşam oldu kimseden ses soluk yok. Tuhaf şeyler oluyor. Bu suskunluk Normal değil

Geri
Üst Alt