Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
@Murat Durmaz neden güldün ki ne zaman haklı çıkmadım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ondan değil de reis sadece yazış şekline güldüm yav@Murat Durmaz neden güldün ki ne zaman haklı çıkmadım?
gecmis olsunSON DAKİKA - Fenerbahçe: "Batshuayi'nin sol adduktor kas tendonunda yırtık tespit edildi
Hafif agrilari varmış durumu henuz belli degil oynar yuzde 99Valencia neden yok ?
Oynar o zaman zaten o sakatsa bunlar maç felan kazanamaz adam kaç defa ipten aldı takımlarınıHafif agrilari varmış durumu henuz belli degil oynar yuzde 99
Pek candan gelmedigecmis olsun
bildigim kadariyla 6 aydir sınırda... bakalim bu sezon cezasini cekecek miGram beklentim yok ferdi ceza sınırındaymış sarı kart görse yeterli
Sivas pandemi sezonu sondan bi önceki hafta fb yi deplasmanda yenip şampiyonluktan etti ondan önceki sezon içeride dışarıda yendiler fenere çok çelme takıyorlar ki muhtemelen fb ile oynadıklarında küme düşme korkusu yaşayacaklar puan alma ihtimalleri yüksek..Alanya, Kasımpaşa, Sivas vs... bu takımlar fenerin fahişeliğini yapmaya bayılırlar. O yüzden bu maçtan pek bir ümidim yok. Yine 5-6 tane yiyip fenere can simidi olurlar.
220333QPG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi