SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

Adanayi yenip bunlar da bjkye berabere oynarlarsa yine kafayı yerler

Şahsen benim umudum kırıldı ,futbolla filan çözülecek iş yok
Bazı arkadaşlar farkında değil belki ama şu an sahipsiz haldeyiz ,rakibin ise planları tıkır tıkır ilerliyor

Bu Fener'e anca o şekilde öne geçebiliyorsun işte. Adamlar bir Valencia bir MHK ile şampiyon olacaklar öyle ya da böyle. Beşiktaş'ı da ezdirir bunlar Fener'e. Biz de Beşiktaş deplasmanında zar zor bir puanı kurtarırız. Allah kahretsin böyle sistemi. Gerçekten Konya maçından sonra o kadar ümidimi tükettim ki.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senin dediğini City de yapamıyor Real de Barça da Liverpool da.GS kötü de oynayacak puan da kaybedecek sezon içinde.'Konya'ya yenildik o yüzden böyle oldu.' çok sıkıntılı bir cümle.Biz yenildik diye adamların kırmızısını atlamaları,bedavadan 2 penaltı vermeleri mi gerekiyor?

valencia'ya niye sövüyonuz yav herif az becerisiyle kazmalar liginde giriyo az bi temasla yere bırakıyo ceza sahasınad kendini. bunu çalana söveceğinize alana sinir harbi yaşatıyosunuz kendinize. bizim rachica da penaltı almalıydı, ne yapalım ona da mı sövelim niye penaltı için uğraştın diye?

konya'da bize kırmızı verilmedi diye bugün osayi'yi sarıyla geçiştiren heriflere, bize konya'da verilmeyen bariz penaltının yarısı için fenerbahçe'yi ödüllendirenlere tutun sinirinizi. çünkü değişme ihtimali olan onlar ve sadece o şerefsizlerden bile kurtulursak bayağı bir yükü atmış olacağız üstümüzden.

Ben Türk ligini izlediğimde nerden düştüm bu çukura diyorum

Yani Türkiye’de doğmasaydım futbol bile izlemezdim belki.En güzeli bu olurmuş

Galatasaray’ı çok seviyorum ama futboldan soğudum
Unutmak için bir yol olsa , isterdim

Çünkü bu şekilde olan ilk sezon değil bu.

Kendimi bildim bileli fener bu şekilde yapıyor, ve Galatasaray hep bu bataklıktan çıkarak şampiyon olmaya çalışıyor

Yaşı bana yakın olan kişilerin bir çoğu bu yüzden Galatasaraylıdır, araştırınız.

Fener hep böyleydi.Hep kirli , şaibeli, rahatsız edici

Takibi bırakma noktasına gelicem yakındır.
Yollarını arıyorum zaten
Ülke de futbolu bitiriyorlar haberleri yok. Eskiden sponsorluklar rahat bulunuyorken artık büyük takımlar bile sponsorluk bulamıyor anca taraftarı olan iş adamları yada kendi başkanları oluyor. Futbolu gün geçtikçe kan kaybediyor şike cezalandırılmadığından beri.

Osayi’nin hak ettiği kırmızı görmeyip atılmamasından sonra senaryo az çok ortaya çıktı. Penaltı ve penaltıların geleceğini hepimiz biliyorduk.
Yönetimin devre arası çıkıp açıklama yapması gerekirken, neden bizim gibi olanı biteni izlemeyi tercih ettiler, hem de 2 gün önce 3 puanın elinden alınmışken, en önemli soru o.

Zaniolo falan keşke almasaydı borcun altında ezileceğiz. Fener bundan sonraki maçlarına çık asın gene şampiyon yapacaklar bunları. Ben böyle olay görmedim Patagonya ligi bile daha adildildir. Şerefsiz rezil herifler.

lig sonuna kadar neden kazanamayacaksın kardeşim elindeki adamlar ortada çöp lig ortada.. hala bu adamlarla yerel lig temposundayız çok maç zorlandık.. konsantrasyon diyorsun oyuncuların nedense performansları düşüyor sakatlıklar artıyor en kötüsü de bu. zaniolo, kaan boşuna mı aldık adam üzerine adam aldık hepsi isimli. bu ligin adamları mı bunlar isim olarak o zaman sene sonuna kadar da kazanacaksın.. kötü oynuyorsak, performansımız düşüyorsa neden söylemeyeceğiz..

aylar önce mesajınıza cevap vermiştim hatırlarsınız belki çiğdem hanım, sondan 1 hafta önce gs-fb maçı tesadüf mü acaba diye düşünmüştük, o maça kalacak galiba görünen o gibi

Hatırladım Okan bey sizi.
Evet, konuşmuştuk. Bir nevi Kadıköy rövanşı gibi düşünülüyor. Ama Allah'ın izniyle gerekeni yapacağız. Medya zaten yarışın sona kalmasını çok arzu ediyor. O sebeple bizi doğrayıp bunların yolunu açıyorlar. Ama kafa kafadan ziyade hedefleri fbyi önde olarak getirtmek, bi iki puan falan gibi de. Buna izin vermeyeceğiz. Tezgahlarını başlarına yıkacağız.

Edeple takılmak işlemiyor bu ligde.

Bağırıp çağırmadıkça kafana vurup önündeki ekmeğini alıp hakkını yiyorlar.

Önümüzdeki günlerde bizim yönetimin aksiyonlarını takipteyim.Twitter acıklamalarıyla bu işin olmayacağı belli.Gerekirse Saray'a gitsin Dursun,Lale başka türlü görevden alınmayacak belli

Okan hocam orta saha berkanla vs fantezi yapsin.. böyle laubali laubali takilin ne itiraz ne birsey aynen devam. Sen daha sikecilerle mücadele ettigini bilmiyon herhalde

Geri
Üst Alt