Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
Konya beraberliği çok önemliydi ah Okan hocam ya senin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en kötü berabere kalamiyosan zaten olma şampiyonson maça güvenmeyin. en kötü evde fener maçı var düşüncesi hata yaptırır.
zaten iç sahada feneri neredeyse 10 senedir yenemiyoruz
o maça kalmamalı. her maçı kazanmak zorundayız.
Bu Fener'e anca o şekilde öne geçebiliyorsun işte. Adamlar bir Valencia bir MHK ile şampiyon olacaklar öyle ya da böyle. Beşiktaş'ı da ezdirir bunlar Fener'e. Biz de Beşiktaş deplasmanında zar zor bir puanı kurtarırız. Allah kahretsin böyle sistemi. Gerçekten Konya maçından sonra o kadar ümidimi tükettim ki.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ligin sonuna kadar her maçı yenmemiz olası bir durum muydu sence.
Ülke de futbolu bitiriyorlar haberleri yok. Eskiden sponsorluklar rahat bulunuyorken artık büyük takımlar bile sponsorluk bulamıyor anca taraftarı olan iş adamları yada kendi başkanları oluyor. Futbolu gün geçtikçe kan kaybediyor şike cezalandırılmadığından beri.Ben Türk ligini izlediğimde nerden düştüm bu çukura diyorum
Yani Türkiye’de doğmasaydım futbol bile izlemezdim belki.En güzeli bu olurmuş
Galatasaray’ı çok seviyorum ama futboldan soğudum
Unutmak için bir yol olsa , isterdim
Çünkü bu şekilde olan ilk sezon değil bu.
Kendimi bildim bileli fener bu şekilde yapıyor, ve Galatasaray hep bu bataklıktan çıkarak şampiyon olmaya çalışıyor
Yaşı bana yakın olan kişilerin bir çoğu bu yüzden Galatasaraylıdır, araştırınız.
Fener hep böyleydi.Hep kirli , şaibeli, rahatsız edici
Takibi bırakma noktasına gelicem yakındır.
Yollarını arıyorum zaten
Vole programi 2 dk hakemi konuşup değerlendirdilar!
Her maç birde sakatlık numaraları yapmıyor mu it oğlu it tam sahtekar oğlu sahtekar.Itoğlu it gol rekorunu kıracak bu gidişle her maç penaltı ata ata.
Bu sene şampiyonluğu bunlara kaptırırsak Erden'i de Dursun'u da orada 1 saniye dahi oturmasınlar
aylar önce mesajınıza cevap vermiştim hatırlarsınız belki çiğdem hanım, sondan 1 hafta önce gs-fb maçı tesadüf mü acaba diye düşünmüştük, o maça kalacak galiba görünen o gibi
Edeple takılmak işlemiyor bu ligde.
Bağırıp çağırmadıkça kafana vurup önündeki ekmeğini alıp hakkını yiyorlar.