SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

stressiz şampiyonluk olmaz zaten. işin doğasında var
elbet zor olacak ama ite kaka da olsa kazanmamız lazım
17-18 sezonunda sırtımız duvara dayanmışken başakşehir'i mariano'nun şahane gol attığı maçta devirmiştik. iyi de oynamamıştık
ona benzer bir maç gelişebilir. taraftar sürekli maçta kalmalı.
Bu Fener'in herhangi bir maçta puan kaybedeceğini düşünmek fazla iyi niyetlilik olur. Bir Valencia bir MHK ile bu ligde kolaylıkla şampiyon olursun. Biz tarihi bir seri yapmasaydık şu anda 10 puan farkla öndelerdi. Biz tarihin en uzun serisini yapmışız. Onlar pek iyi değil. Buna rağmen fark sadece 3. Maç fazlasıyla 6. İşte bu kadar saçma bir lig.

Şöyle okkalı bi açıklama yapalım twitterdan da sapla yazıp kendimizi kandıralım

Konya maçı öncesi Lale Orta ile ilgili açıklamayı yapsak Dubois'a yapılan pozisyonda kırmızıyı verirlerdi. Açıklama yapılmalı. Kaybetme beklenmemeli kazansak bile yapılmalı

Vermezlerdi,dün açıklama yaptık da ne oldu Fener kollandı.Olay öyle ağlayana meme verilen sandığın gibi tarafsız bir TFF değil. Bu kadın ve devamındaki TFF'deki FB yapılanmasının yönetim tarafından bir şekilde uzaklaştırılmaları lazım oradan.

Hayır AKP Türkiyesi'nde yaşıyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet diğer takımların yöneticileri çatır çatır haklarını korurken evet bizim başınızdakilet koyu akpli ondan susuyorlar.

Gerçekten buna nasıl inanabiliyorsun..
Evet akpden nefret ediyorsun ama sürekli bu işe siyaseti sokarak başımızdaki sözde Galatasaraylı yöbeticileri masum hale getirmekten vazgeçin.

Lale denen zat chp üyesiymiş nasıl gelebildi oraya acaba ne dersin.Senin mantığına göre oraya mümkün değil gelemez.

Vazgeçin bu aşırı komple teorilerinden.
Evet zaman zaman futbolda siysete karışıyor siyasette futbola karışıyor.Keşke hiç olmasa..Ama sizlerde çok abartıyorusunuz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vermezlerdi,dün açıklama yaptık da ne oldu Fener kollandı.Olay öyle ağlayana meme verilen sandığın gibi tarafsız bir TFF değil. Bu kadın ve devamındaki TFF'deki FB yapılanmasının yönetim tarafından bir şekilde uzaklaştırılmaları lazım oradan.
Erden Timur konuştuktan sonra Karagümrük'ün kırmızıyı atlamamışlardı. Fb asırlardır kollanıyor ona yapacak bir şey yok ama konuşursak bizim hakkımızı yiyemezler.

Senin dediğini City de yapamıyor Real de Barça da Liverpool da.GS kötü de oynayacak puan da kaybedecek sezon içinde.'Konya'ya yenildik o yüzden böyle oldu.' çok sıkıntılı bir cümle.Biz yenildik diye adamların kırmızısını atlamaları,bedavadan 2 penaltı vermeleri mi gerekiyor?
Tamam işte ben de diyorum ki bizim şampiyon olabilmemiz için maç kaybetmememiz lazım. Bu Fener'e karşı maç kaybedersen ligi kaybedersin. Adamlar hakemlerle birlikte yürüyorlar bu yolu. Ben de onu diyorum zaten. Keşke biz de City, L'pool gibi PL'de ya da Real, Barça gibi La Liga'da mücadele etseydik. Ama etmiyoruz işte. Unutmamak gerekir ki biz bu 14 maçlık seriyi yapmasaydık da 14 maçı normal bir takım gibi 10 galibiyet 2 mağlubiyet 2 beraberlikle kapatsaydık Fener tarihi farka gidiyordu. Biz farkında değiliz belki ama bu lig normal bir lig değil. Bizim 14 maçlık seri olmasa atı alan Üsküdar'ı geçmişti. Oyunlarını bozuk bu seriyle. Öyle bir ligdeyiz ki 14 maç kayıpsız gitmişsin bir maç kaybediyorsun kötü Fenerbahçe arkanda bitiyor. Çünkü ligi koparmadan kaybetmemen lazımdı. Ama elden bir şey gelmiyor işte. Ne yaparsan yap bir yerde kaybediyorsun. Ama onlar kaybet(tiril)miyor.

Bu senenin en formda takımı arsenal bile her maçını kazanamadı kolay bir şeymiş gibi yazmayın şuraya tüm maçları kazanmalıydık diye abi futbol bu çıkar biri 11 kişi kapanır atamazsın, 2.golde bize olduğu gibi kayarsın adama çarpar top kaleye gider gol olur kazanamazsın böyle bir şeyin imkanı yok. Bir takım nasıl oynadığı bütün maçları kazanabilir.
izle rakibini sene sonuna kadar nasıl kazanıyorlar
bizim maça kadar puan falan kaybetmeyecekler. sanıldığı kadar kötü de değiller onu da belirtelim. kendimizi kandırmayalım yani.
bu tabloda bize başka çare kalmıyor. vura vura gideceğiz. konya'da sıradan bir yenilgi alsak normal karşılardık ama takım top oynamaya gitmemiş. şu sıkı yarışta inanılmaz bir gevşeklik. tekrarı mümkün olmamalı.

Tamam işte ben de diyorum ki bizim şampiyon olabilmemiz için maç kaybetmememiz lazım. Bu Fener'e karşı maç kaybedersen ligi kaybedersin. Adamlar hakemlerle birlikte yürüyorlar bu yolu. Ben de onu diyorum zaten. Keşke biz de City, L'pool gibi PL'de ya da Real, Barça gibi La Liga'da mücadele etseydik. Ama etmiyoruz işte. Unutmamak gerekir ki biz bu 14 maçlık seriyi yapmasaydık da 14 maçı normal bir takım gibi 10 galibiyet 2 mağlubiyet 2 beraberlikle kapatsaydık Fener tarihi farka gidiyordu. Biz farkında değiliz belki ama bu lig normal bir lig değil. Bizim 14 maçlık seri olmasa atı alan Üsküdar'ı geçmişti. Oyunlarını bozuk bu seriyle. Öyle bir ligdeyiz ki 14 maç kayıpsız gitmişsin bir maç kaybediyorsun kötü Fenerbahçe arkanda bitiyor. Çünkü ligi koparmadan kaybetmemen lazımdı. Ama elden bir şey gelmiyor işte. Ne yaparsan yap bir yerde kaybediyorsun. Ama onlar kaybet(tiril)miyor.
Yapılması gereken her maçını kazanman değil,Fener'in kollandığı silsileyi değiştirmen.Kim her maçını kazanıyor abi azıcık mantık gözünü seveyim ya.Koca 11 hafta var hadi hükmen Hatay maçını çık 10.Nereye yapacan 10/10,o 1 sezon içerisinde 1 defa bile zor olacak bir şeydi onu da yaptık zaten.

Renktaş kendin söylüyorsun kazanamayacaktık diye e illaki bir yerde kırılıyor city , arsenal bile her maçını kazanmıyor. Fener ligi kopartmayanlar zaten hakemlerken biz nasıl bunlar ligten koptuğunda puan kaybedecektik.
Farkı 12-15 yaptıktan sonra şu maçı kaybedebilirdin. Ki biz Konya'yı yenseydik bu maç net Alanya'nındı. Ben Konya maçını kaybettiğimiz an bu maçın Fener'in olduğunu söylemiştim. Biz yenseydik şu anda şampiyonduk bu kadar net söylüyorum. Şu anda kaybetmek "Gelin buyrun siz şampiyon olun" demek. Yazıklar olsun gerçekten.

Bizim yönetim gider boş boş twitterdan açıklama yapar.Hiç yapma daha iyi.

bizim maça kadar puan falan kaybetmeyecekler. sanıldığı kadar kötü de değiller onu da belirtelim. kendimizi kandırmayalım yani.
bu tabloda bize başka çare kalmıyor. vura vura gideceğiz. konya'da sıradan bir yenilgi alsak normal karşılardık ama takım top oynamaya gitmemiş. şu sıkı yarışta inanılmaz bir gevşeklik. tekrarı mümkün olmamalı.
penaltısız kilidi açtıkları en son maç 1 asır önceydi nasıl kötü değiller zortz. bizim maçlarda objektif yorum yapmayı biliyorsun. hakikat çerçevesinden şaşma

su anda aciklama yaparsak unutulur gider milli arada... sabirla bekleyip adana maci oldugu gün aciklama yapilmali gözümüz üzerinizde diye

Motz adamlar maç başı en az 1 tane penaltı atıyor sana ise penaltıyı kör göze parmak olanları bile zar zor veriyorlar. Eşit şartlarda olan bir yarış yok ortada.

en son bu kadar yaygara yaptığımız sezon olgun pekerli beşiktaş sezonuydu. ki o bile bunların yanında tozpembe kalır, en azından sergen larin'e arka direkte oyun filan hazırlıyodu antrenmanlarda. bugün kadro belki çok daha iyi ama düşman da çok daha güçlü. aynı şekilde çareyi sadece twitter'de, gs.org'da filan ağlamakta bulursak sene sonu 2 gol fazla atsak şampiyonduk diye avuturuz anca kendimizi. büyük şampiyon rakibimiz de ertesi sene avrupa'da 0 çektiğiyle kalır geri döner.

Geri
Üst Alt