SL 22/23 H:26 | Alanyaspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 19 Mart

Vallahi iyi ki 3 tane tıklamışız.
Ama samimi soruyorum, puan puana olduk, istemem ama başardılar ve arena'ya kaldı. Sizi fbnin biz hiç gol atmadan, 4 tane bize atacağı düşüncesine iten şey ne? Max iki penaltı veriyorlar işte. Hiç atmadan o maçta bu kadar yememiz mümkün mü?

O yüzden biraz da misal bu gerçekçilikte de olalım. Bir de zaten amaçları oraya kafa kafaya değil de önde getirmek de zor. Çok zor.

Adamların penaltilarina bakıyorsun hicbiri net pozisyon değil. Bal yapmayan arı gibiler ama penaltıya filan yol yapıyorlar. Rakipler bunların defansini zorlamiyor

Bizim puan kaybetme ihtimalimiz olan maçlar var maalesef 8jk dahil onların ise şu şartlarda hiç yok bana göre ,varmı makul bir izahı olan arkadaş ?

Sen söylesen ne olacak ki? Bu MHK'nın bizden korkabileceğini sanmıyorum. Biz ne yaparsak yapalım yerleri belli, yönleri belli. Biz istersen binaya basalım bizden yana olmayacaklar işte. Sen ceza sahasında kendini atsan sana sarı kart verir, Valencia bu yöntemle gol kralı oluyor. Bu sistem böyle ve değişmeyecek.

Biz akpyi yendik ya. Fb kim 🤣

11-12'de fark açıldı ama playoff ile son maça kaldı yeğenim. bizim motor teklemeye başlamıştı.

12-13 için haklısın ama hikaye tam aynı değil. öndeydik ama hep diken üstü gittik. puan baremi çok düşüktü. fener de sürekli takılıyordu tabi. bu sayede sıkıntıya girmiyorduk fazla.

ben puanların yükseldiği sezonları sevmiyorum. hata payı kalmıyor.
10 maçın 6'sı içerde hala avantajlıyız. Fb 1 maçta takılırsa deplasmanlarda 2 beraberlik hakkımız olacak.

Bunlar Beşiktaş'ı yenemezler. Biz kazanmaya devam edelim bunlar masa başı çeteleriyle pikniğe giderler sezon sonunda.

10 maçın 6'sı içerde hala avantajlıyız. Fb 1 maçta takılırsa deplasmanlarda 2 beraberlik hakkımız olacak.
alanya ve bjk deplasmanlarından çekiniyorum. özellikle de bjk. en son dep galibiyetimiz hamza zamanındaydı galiba. konya'daki kaybı oraya yazıyordum.
fener puan kaybedip bize puan kaybı kredisi açmalı mutlaka.
son maça 3'ten az farkla girmeyi istemem.

6 puandan nerelere geldi lig

Bjkyi fenere kırdırıp bizide bjkye kırdıracaklar bunu görmemek için kör olmak lazım

Eyvah eyvah eyvah

ben ciddi söylüyorum bu kadar iğrenç bi sezon daha izlememiştim şikeli sezon falan bunun yanında sütten çıkmış ak kaşık kalır

bi de 5 iqlu medyacılarıyla şaklaban oe muhabirleriyle doğranıyoruz falan diyorlar komik bile değil utanıyorum artık

Adamların penaltilarina bakıyorsun hicbiri net pozisyon değil. Bal yapmayan arı gibiler ama penaltıya filan yol yapıyorlar. Rakipler bunların defansini zorlamiyor

bokun boku bi lig yav. hakikaten bi kaç sene öncesinin alanyasından, sıralamasında rağmen geçen senenin adanasından, hatta belediyeyi kaybettikten sonra özkaynağı zayıflayan başakından bile eser yok. ts kadro kalitesiyle büyük maçlarda biraz direniyo da onun dışında 2 tane bölük pörçük, 1 tane de kaliteli ama yaş itibariyle problemli takım var ligde. yani şu ligde bu kadrolardan birine sahipken geriye çekilip hızlı atak kovalasan hiçbir maçta 1 golden fazla yememeyi garantilersin heralde. fener zaten onu yapıyo, bi de ekstradan valencia'nın atletizmini ve bi de önce sabri'nin sonra da lale'nin mhk'sini yakalayınca iyice fark yarattılar. penaltısız adana demir kadar gol bulamayan takım sene sonu gol rekorunu görecek neredeyse. fener şampiyon olsun diye yıllar yılı anası bellenmiş bi lig, en sonunda şl'ye hiç takım göndermemeyi başardılar, hala fener'e o yıldızı takma derdindeler.

gs yönetimi 2-5 lale orta

bokun boku bi lig yav. hakikaten bi kaç sene öncesinin alanyasından, sıralamasında rağmen geçen senenin adanasından, hatta belediyeyi kaybettikten sonra özkaynağı zayıflayan başakından bile eser yok. ts kadro kalitesiyle büyük maçlarda biraz direniyo da onun dışında 2 tane bölük pörçük, 1 tane de kaliteli ama yaş itibariyle problemli takım var ligde. yani şu ligde bu kadrolardan birine sahipken geriye çekilip hızlı atak kovalasan hiçbir maçta 1 golden fazla yememeyi garantilersin heralde. fener zaten onu yapıyo, bi de ekstradan valencia'nın atletizmini ve bi de önce sabri'nin sonra da lale'nin mhk'sini yakalayınca iyice fark yarattılar. penaltısız adana demir kadar gol bulamayan takım sene sonu gol rekorunu görecek neredeyse. fener şampiyon olsun diye yıllar yılı anası bellenmiş bi lig, en sonunda şl'ye hiç takım göndermemeyi başardılar, hala fener'e o yıldızı takma derdindeler.
ama işte bu ligde haftalardır golü bile olmayan takıma karşı sahada iflas edip yenildik.
kırmızı kart atlandı orası ayrı ama o görüntümüz kabul edilemez.
resmen yürümeye çıkmışız sahaya. tekrar olmayacak inşallah.

Kimse kimseye fenerli deyip sacmalamasin,evet bana gorede şampiyon olmaları için kurgu ortada hatta diyorum onlar lider olana kadar puan kaybettirmiyecekler
Ve daha önemlisi bana göre psikolojik avantaj onlara geçti artık

Bizim puan kaybetme ihtimalimiz olan maçlar var maalesef 8jk dahil onların ise şu şartlarda hiç yok bana göre ,varmı makul bir izahı olan arkadaş ?
Bu rezil düzende tüm maçları da kazanabilirler tabii eğer bir mucize olur da bu rezillikler yasanmazsa bjk maçları zor olur,içerideki ts maçları da zor olur ts nin sezonu kurtarma maçı olabilir fb ye çelme takıp yine ts maçından önce üst üste Giresun ve sivas deplasmanlari var orada da bu iki takımın durumlarina göre puan kaybı ihtimali var özellikle Giresun büyük ihtimal potada olur o maçta....

Biz önümüzdeki 4 maçın ucunu içeride oynayacağız bi de alanya deplasmanı var burada 4 te 4 yaparız..Buradan 5-6 puan farkla çıkarsak bjk maçı öncesi çok rahatlarız..

Tamamen objektif yorum yapıyorum, biz şampiyon olacağız. Bu haklar elbet çıkacak. İyi bir kadromuz var. Bu fark açılmadı diyenler geriden gelip öne geçtiğimizi, farkı eriterek bu farkı attığımızı unuttuğu gibi bir yenilgiyle ekibimize büyük haksızlık ediyor, üstüne hakkımızı aramamamız bile söyleniyor. Kötü oynayıp kazandırılana meydanı bırakmamak gerek. Yeterli olsun olmasın, onlar da bunu twit atarak yaptı. Hep kazandığımız için çoğu hataları yuttuk, bence yönetim o sebeple sustu Konya maçında. Yenilince hep konuşuyorlar diye de bunu yapacaksın tam olarak. Hakemi yenmek zorunda değiliz. Rakibi tamam da hakem nedir, onu geçtim Lale karısı kimdir? Bu devre arası atılan twiti GSnin yazdığını düşünün şu an kıyamet kopmuştu. Karşımızda bu pislik rakibe rağmen harbiden sabırlı davranan bir kulübümüz var ama bundan sonra tersi olmalı. Tamamen çirkeflik yapmalıyız. Aka ak boka bok doyeceksin. 3 deplase kalmış zaten. Üçü de çirkef ekipler ve şampiyonluğumuzu çalanlar. Ama ben takıma inanıyorum. Hocaya da güveniyorum. Geri kalan saha dışı işi Erden beyle Dursun başkan halledecek.

önümüzdeki 2 maç içerde kazanırız

fb de bjk ve gümrükten 6 alamaz hayatta rahat olun

Geri
Üst Alt