⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

066_DPPI_40214332_044.jpg

Icimde kötü bir his var maalesef…

Bu maç takılıyoruz, bay dan gelen galibiyetten dolayı rekor bjk ile ortak vs diyecekler. Rekoru bize kırdırmazlar. Çıkış arayan bir ekip Konya. Gelip bize patlayacak.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic: "Biz, uzun bir süredir galibiyet alamadık. Galatasaray uzun süredir kazanan bir takım ve umuyoruz ki bu maç bizim için de Galatasaray için de bir şeyleri değiştiren nokta olacaktır."

Konyadan çekinmiyorum ama son maçta kötü futbol oynadık umarım düzelirler

"Rahat alırız", "Konya kim yaw", "Konya'yı da yenemiyorsak şampiyon olmayalım" tarzı postlar atan kamiller olacaktır ama bir sakat maç daha demekten kendimi alamıyorum. Rakibin geriden oyun kurmayıp şişirdiği doğal olarak önde basamadığımız, geçiş fırsatı yakalayamadığımız topun bizde patladığı her maç sıkıntılı geçer.

Muslera
Boey Kaan Abdülkerim Dübüa
Torreira Oliveira
Rashica Zaniolo Kerem
İcardo​
Belki ZANİ ile RAŞİT değişmeli olabilirler. Çünkü ikisi de hem sağda hem de 10 numara oynayabiliyor. Biribirlerine alışma süreci sonuçlandığında çok faydalı olurlar. Raşitsa Kafası yukarda bencil değil gol pasında gördük bunu Zaniolo'ya alda at dedi. Barış ,Kerem veya Yunus olsa orda şut çekerdi . Çünkü bu üçlünün kafası yerde çevre kontrolünü geliştirmeleri ve daha kolay pozisyonda olana pas vermeliler.Açıkçası ben GOL atandan ziyade ASİST yapanı daha değerli görüyorum. Benim önerim KESKE MAÇLARDA örneğin ANONS yapılırken İlk önce ASİST yapanın adını sonrasın da GOL yapanın adını HAYKIRSAK...

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic: "Biz, uzun bir süredir galibiyet alamadık. Galatasaray uzun süredir kazanan bir takım ve umuyoruz ki bu maç bizim için de Galatasaray için de bir şeyleri değiştiren nokta olacaktır."
Puhahah

Ilhan hocamin ahı var Y yenersin , inşallah 0-3 biter.

LETS FUCKIN GO. Belki de sampiyonluk haftasi

Küfür rakibi Motive etmekten başka bir işe yaramaz. Mesela muslera HAngi stada gitse saygı görüyor neden. Çünkü adam işini yapıyor. Takımını düşünüyor. En büyük taraftarlık takımına taraftar kazandırmaktır. 7/12 yaş gruplaarındaki çocukların takım seçerlerken sevgilisi olan futbolcular takıma taraftar kazandıranlardır.Taraftarımız da küfür yerine takımına destek vermesi en doğrusudur. Örnek Metin Oktay , Muslera vb...

Geri
Üst Alt