- 26 Kasım 2012
- 185.494
- 257.960
- 5.998
Sınır problemimiz yokken dubyo oynamalı![]()
Kaboul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sınır problemimiz yokken dubyo oynamalı![]()
Milli aradan sonra inşallah.mertens ne zaman dönüyor
Belki ZANİ ile RAŞİT değişmeli olabilirler. Çünkü ikisi de hem sağda hem de 10 numara oynayabiliyor. Biribirlerine alışma süreci sonuçlandığında çok faydalı olurlar. Raşitsa Kafası yukarda bencil değil gol pasında gördük bunu Zaniolo'ya alda at dedi. Barış ,Kerem veya Yunus olsa orda şut çekerdi . Çünkü bu üçlünün kafası yerde çevre kontrolünü geliştirmeleri ve daha kolay pozisyonda olana pas vermeliler.Açıkçası ben GOL atandan ziyade ASİST yapanı daha değerli görüyorum. Benim önerim KESKE MAÇLARDA örneğin ANONS yapılırken İlk önce ASİST yapanın adını sonrasın da GOL yapanın adını HAYKIRSAK..."Rahat alırız", "Konya kim yaw", "Konya'yı da yenemiyorsak şampiyon olmayalım" tarzı postlar atan kamiller olacaktır ama bir sakat maç daha demekten kendimi alamıyorum. Rakibin geriden oyun kurmayıp şişirdiği doğal olarak önde basamadığımız, geçiş fırsatı yakalayamadığımız topun bizde patladığı her maç sıkıntılı geçer.
Muslera
Boey Kaan Abdülkerim Dübüa
Torreira Oliveira
Rashica Zaniolo Kerem
İcardo
PuhahahKonyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic: "Biz, uzun bir süredir galibiyet alamadık. Galatasaray uzun süredir kazanan bir takım ve umuyoruz ki bu maç bizim için de Galatasaray için de bir şeyleri değiştiren nokta olacaktır."
LETS FUCKIN GO. Belki de sampiyonluk haftasi