- 16 Haziran 2010
- 202.318
- 154.149
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah bir daha göstermesin
neden guldunuz Oralet beyKonyayı ezicez

Oliveira bence etkili olamaz Mertens yerinde çok top ezer fazla yavaş ve dar alanda o pas açılarını bulabileceğini sanmam he denemekten zarar gelmez hoca koyarsa demek ki o ışığı görmüştür antrenmanlarda
Yunus'un olduğu denklemlerde karda çıkamayız maalesef umarım olmaz sonradan maçı kopartmak için daha iyi hamle olabilir daha Yunus'un 11 başlayıp da ilk yarıyı önde kapattığımız maç yoktur baksakBen de direkt 10'da etkili olacagini düsünmüyorum. Geride orta sahanin göbeginde buldugu alan bosluklarini orada bulamaz ve bunun sayesinde etkisi düser diye tahmin ediyorum.
Benim tercihim Icardi'nin gerisinde oynayan üclünün degisimli oynamasindan yana. Yani Rashica Kerem ve oynarsa Zaniolo'nun birbirleriyle yer degistirerek oynayip rakibi sasirtmalari.
Zaniolo (Yunus) Rashica KeremBAY da sagda oynayabilir ama o zaman teknik bazinda bir eksiklik yasayabiliriz. Eger Zaniolo oynamazsa ben hocanin yine Yunus'a sans verecegini düsünüyorum. Yunus bu sefer göbekte olabilir Rashica da kenarda.
Icardi