⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

1679052992834.webp

Bugün bir cok aleyhimize olan posisyonlari görmeyecegiz. Lehimize olanlari 2929929292 kere sokacaklar

Lale Orta skandalından sonra bakalım nasıl bir hakem yönetimi olacak

Konya kasımpaşa gibi 0-0a kitleyecektir maçı.Mertens'in yokluğunda hücumda direkt olarak bireysel performansa bakıyoruz maalesef.Maç kerem'in ya da sonradan girecek Zaniolonun ayağına bakıyo yoksa 0-0 ya da 1-1 gibi bi skor çıkma ihtimali yüksek.

hakem katliamına izin vermeden icardi abim 2 tane yapıştırırsa zoru kolay yaparız. bizim elimizde. fener dünkü yıkımdan sonra 12 puan farkı kaldıramaz ve lig her an bitebilir. bu açıdan büyük bir kırılma maçı olarak görüyorum. önümüzdeki 2 maçta 6 puan alırsak lig bitebilir. gerçi böyle diye diye 14 haftadır kazanıyoruz :)) ben seriye artık bakmıyorum, her maç ligin en önemli maçıdır şu dakkadan sonra. bu maçı kazan devam et.

oliveira topun basında,oliveira orta şut karısımı vurdu,top dısarı cıktı.

oliveiranın önüne düştü top,oliveira vurdu sehiç için kolay top.

icardi kaçtı ama oliveiranın pası geçmedi

:red:

Koyup Geceriz - 0:5

Icardi Hattrick
Zaniolo 2 Gol

Istedim 11:

__________ Torreria_Sergio
Rashica_____________________ X
_________________ Zaniolo
___________ Icardi

X = Kerem / Yusuf

Oliveira bence etkili olamaz Mertens yerinde çok top ezer fazla yavaş ve dar alanda o pas açılarını bulabileceğini sanmam he denemekten zarar gelmez hoca koyarsa demek ki o ışığı görmüştür antrenmanlarda

Oliveira bence etkili olamaz Mertens yerinde çok top ezer fazla yavaş ve dar alanda o pas açılarını bulabileceğini sanmam he denemekten zarar gelmez hoca koyarsa demek ki o ışığı görmüştür antrenmanlarda

Ben de direkt 10'da etkili olacagini düsünmüyorum. Geride orta sahanin göbeginde buldugu alan bosluklarini orada bulamaz ve bunun sayesinde etkisi düser diye tahmin ediyorum.

Benim tercihim Icardi'nin gerisinde oynayan üclünün degisimli oynamasindan yana. Yani Rashica Kerem ve oynarsa Zaniolo'nun birbirleriyle yer degistirerek oynayip rakibi sasirtmalari.

Zaniolo (Yunus) Rashica Kerem
Icardi
BAY da sagda oynayabilir ama o zaman teknik bazinda bir eksiklik yasayabiliriz. Eger Zaniolo oynamazsa ben hocanin yine Yunus'a sans verecegini düsünüyorum. Yunus bu sefer göbekte olabilir Rashica da kenarda.

Ben de direkt 10'da etkili olacagini düsünmüyorum. Geride orta sahanin göbeginde buldugu alan bosluklarini orada bulamaz ve bunun sayesinde etkisi düser diye tahmin ediyorum.

Benim tercihim Icardi'nin gerisinde oynayan üclünün degisimli oynamasindan yana. Yani Rashica Kerem ve oynarsa Zaniolo'nun birbirleriyle yer degistirerek oynayip rakibi sasirtmalari.

Zaniolo (Yunus) Rashica Kerem
Icardi
BAY da sagda oynayabilir ama o zaman teknik bazinda bir eksiklik yasayabiliriz. Eger Zaniolo oynamazsa ben hocanin yine Yunus'a sans verecegini düsünüyorum. Yunus bu sefer göbekte olabilir Rashica da kenarda.
Yunus'un olduğu denklemlerde karda çıkamayız maalesef umarım olmaz sonradan maçı kopartmak için daha iyi hamle olabilir daha Yunus'un 11 başlayıp da ilk yarıyı önde kapattığımız maç yoktur baksak

Torreira Berkan Oliveira üçlüsü çıkacaksa Oliveira sabit yerinde kalır, Torreira önde baskıya gider. Uzun oynarlarsa Abdülkerim, Kaan ve Berkan'ın karşılamasına bakar maç. İkinci yarı da her halükarda Zaniolo'yu atarız sahaya.

Yav niye peste oynar gibi düşünüyorsunuz
Oliviera çoğu zaman geriye gelip oyun kuracak torreira ilerde baskıyı yapacak ve dönen toplarla tekrar atak bulmayı sağlayacak.

Kerem Rashica 10 numaraya zaten geliyor mertens bile oynasa .
Bekleri ileri çıkarıp kanatları ceza sahası içine 3. 4. Adam olarak atıyoruz
Oliviera oynadı orta ağır kaldı atak yapamayız falan ezbere yorumlar
Tam tersi olur 3 ortasaha oynarsak

Asıl yunus veya zaniolo oynarsa çok statik kalırız , sadece barışlı oyun tamamen farklı olur iyi kötü bilemiyorum

Oliveirayi ileri atabiliriz ama abdulkerim-emin yapip kaan ayhan torreira yapsak daha iyi sanki

Geri
Üst Alt