⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

Takım rehabete girebilir .. hoca giremez . 5 farklı oyuncu ile maça başlayamaz . Barış alper forvet harici oynamaz . Nelson bizim için çok önemli bir fubolcuymuş . Abdülkerim sağdan gelen atağı kesince anladım . Torreira olmayınca oliviera ikinci yarı havlu attı .

Mertensssss acil dön kurban olduğum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mac öncesı avatar degıserek ekıbımızi kaybettırdım dostlar

Bir yabancı hakkımız varken hatta 21 yaş altını entegre dersek 2 yabancı hakkı varken bu ikisini forveti yedekleyecek bir oyuncu niye almadık yav 300-500 bin bir şekilde bir tane oyuncu getireydik zekasız falan olup sadece hızı olsa da olurdu.
İmkanın varda transfer de yapacaksın 11 yabancı da oynatacaksın birde gevşemeyeceksin ve bazı oyuncuları takıntı haline getirmeyeceksin.
Kulüp olarak çok naif takılıyoruz her konuda.

Şampiyonluk olursun olmazsın çok umursamıyorum yıllardır. Ş.liginden 30 milyon Euro alıp(o da tur atlarsan) 5 milyonunu mata be sefer gibi oyunculara harcayacaksan gerek yok ş.ligi gibi aksiyonlara.
Beni deli eden konu hep bu oluyor. Bak hakkın varken kullanmıyorsun maçın en kötüsü leş atan icardi oyunda kalıyor ve oyuna kim giriyor ölü mata.
Yok 10 milyona ne olduğu belli olmayan Zakaryan peşine koşmalar falan. Gidecektin tyukavin indirecektin mis gibi iş aygır gibi herif ligleri de devam ediyor sürekli antrenman yapıyordu.
Kerem senin de şu biraz da pas özelliğimi geliştireyim hevesine de koyarım bak, kendi işini yap gole daha yakın oyna sen atmazsan atan yok işte bu kadar basit. Önce 2 tane indir sonra pas atarsın.

Neyse sağlık olsun götümüz inmeliydi geç olmadan indi.

1 puan almak varken sacma degisikliklerle maci vermek....

Diyecek başka söz yok, artık çok geç ama yönetim yangın çıkarmalı. En azından kalan maçlar için

Bu bilmem ne Lalesi hakkında bir açıklama yaptı mı bizim kulüp?

Kazara yenilirsin anlarımda.Oyuncuların hiçbir reaksiyon göstermemesi bazı pozisyonlarda salması felan bu normal değil.

Napolide yenildi lazioya karsi olabiliyor böyle maclar ama kekse puan farkini bi 12 ye cikarsaydik da ondan sonra olaydi kaza.

Hakem kötü, takım kötü olduğu için eleştirmeyin diyorlar. Futbolcular düşüşte, biz şımarttık ondan diyenler var. Gerçekten insan hayret ediyor...

Biz uzun bir ara verdik, elde olmayan sebeplerle. Onun etkisi büyük. Yoksa belli bir ritim bulmuştuk. Bugünse kötüydük. Onun da sonucunda yenildik. Hakemin ciddi skora etki eden hataları var, penaltı, ofsayt ( bana göre bir hizada) kırmızı kart. Yine de çok sakinim ve rahatım. Bunu çünkü bir gün çok iyi olduğumuzda bile deneyeceklerdi, huzura ermişlerdir. Bundan sonra artık daha dikkatli olmamız gerek. Okan hoca gerekeni tekrardan yapacaktır. Güveniyorum. Sadece çok fazla isimle oynamasın yeter. Takımı bozan bu oluyor. İstikrar önemli.

Hakem kötü, takım kötü olduğu için eleştirmeyin diyorlar. Futbolcular düşüşte, biz şımarttık ondan diyenler var. Gerçekten insan hayret ediyor...

Biz uzun bir ara verdik, elde olmayan sebeplerle. Onun etkisi büyük. Yoksa belli bir ritim bulmuştuk. Bugünse kötüydük. Onun da sonucunda yenildik. Hakemin ciddi skora etki eden hataları var, penaltı, ofsayt ( bana göre bir hizada) kırmızı kart. Yine de çok sakinim ve rahatım. Bunu çünkü bir gün çok iyi olduğumuzda bile deneyeceklerdi, huzura ermişlerdir. Bundan sonra artık daha dikkatli olmamız gerek. Okan hoca gerekeni tekrardan yapacaktır. Güveniyorum. Sadece çok fazla isimle oynamasın yeter. Takımı bozan bu oluyor. İstikrar önemli.

bugün sampiyonlugun gittigini gördüm

Geri
Üst Alt