⚽ SL 22/23 H:26 | Konyaspor 2-1 Galatasaray | MS | 17 Mart

Yahu ne durgunluğu..Sahada boey haricinde diğer tüm oyuncular normal performanslarını sergilediler..

Bu maçı veren okan buruk.
Yahu takımda tek sert oynayan top çalan adamı oynatacaksın.bunun açıklaması yok.
Özellikle iç sahada olmak üzere çok fazla kötü oynadığımız maç var.
Bu maç puan kaybedilecek maç değildi.
Bu takımın transferde en ihtiyacı olan bölge orta sahaydı bunu göremediler.

Berkan ve olinin olduğu hemde ikili orta sahanın maçı kaybetmiş olması son derece normal.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan maç 1-0 zaten kitle gitsin, niye uğraşıyorsun hucümcu alıyorsun oyuna.

Yunus solbek nedir lan top ayağına çarptı gol oldu. Okan için iyi bir ders olmuşur umarım boş yere deney yapiyorsun neden hocam neden?

Fenerin saha dışı avantajlarini düşünürsek bizim deplasmanda puan kaybetme lüksümüz kalmadı 8jk maçı dahil

İcardiye çok bel bağladık onun yerine oynayacak 1 tane forvetimiz olmadıgından dolayı maçı vermiş olduk.

Hakem kırmızıyı vermiyor

Penaltıyı vermiyor

Gol ofsayt mı değil mi goldür muhtemelen ama( zaten ben hiç gol kararı beklemiyorum yüzde 90 gol vermezler eğer bizim lehimize ise )

Ve hakem konuşmayalım mı ?
Ne konuşalım mesela ?

Takım iyi kötü bunu tartışırız ama hakemi konuşmak zorundayız

2 hafta önce sahada turist Ömer gibi yürüyen Konya oyuncularımızın ayağını kırmak için elinden geleni yaptı

Biz yaşanan herşeyin farkındayız

Ulan 14 maç arka arkaya kazanıyorsun bir maç kaybediyorsun şikeciler hala ensemizde şaka gibi

Tabi ilk yarı penaltı ve ardından 2 kırmızımız verilse maç hiç buralara gelmeyecekti
Ama hoca ve takım da kötüydü
Onu ben de kabul ediyorum. Kasımpaşa maçı ve bugünkü oyun ilerisi için endişe verdi.hatta 2. gol Okan hocaya yazar, orta sahayı bu kadar boşaltmamalıydı.

Ama sezon başından beri içeride giresun penaltı pozisyonu, antep maçı abdül'ün kırmızısı, kayseri ve trabzon deplasmanları verilmeyen penaltılar, alanya katliamı. Bir çırpıda aklıma gelenler,unuttuklarım da vardır mutlaka.

Senin rakibinin lehine çatır çatır penaltılar ikram ediliyor, yarışta tutuluyor. Bunların hiçbiri bizim sivas maçı kadar konuşulmadı ki o maçta da nelsona verilmeyen penaltı var kimse konuşmuyor. Her yerde teşkilatlanmış bir çeteye karşı da mucadele ediyoruz. Sindiremiyorum...

Napolide yenildi lazioya karsi olabiliyor böyle maclar ama kekse puan farkini bi 12 ye cikarsaydik da ondan sonra olaydi kaza.
Bu maça kaza denemez. Hadi uzu ara tamam diyelim de Geçen haftadan bu yana oyuncular toparlamak bir yana geriye gitmişse, kazanan takım bozluyorsa ve maç içinde değişiklikler net yanlışsa buna kaza denemez. Demek ki bir yıldız çıkıp maçı kazandıramıyorsa hocanın bir katkısı olmayacak. Hocaya yazar.

8 maç yenildi diye oyuncularımız büyük ihtimal hiç çalışmadı olan durum bu.Sen kafayı futbola veremezsen istediğin kadar ismin olsun sonuç bu.

Bu üzüntümüzü anca fbnin de alanyada puan kaybı hafifletir. Kazanırlarsa kötü.

Onu bunu geçtim de uzak yardımcı hakemin lisansını bugünden iptal ederim. Herif en az 10 tane net ofsayt pozisyonunda atağı devam ettirdi.

Geri
Üst Alt