SL 22/23 H:27 | Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş | MS | 2 Nisan

Kim Kazanır

• Fenerbahce

Oy: 17 17,2%
  • X

Oy: 56 56,6%
  • Besiktas

Oy: 26 26,3%

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
Çok kritik bir maç.

Fenerbahçe'nin hakemler ile sindirme politikası gideceğini düşünüyorum.

11'e 11 devam eder ve biterse, erken goller ile çok başlangıç dışında maç çok ortada.

Biz kazanıp sonra bakacağız bu maça.

Jk takimi bir tik daha iyi bir anadolu takimi gibi bir takim. Fazla bir beklentim yok acikcasi. fbahce de bir hayli eksik olacagi konusuluyor ne kadar dogru onu da bilmiyoruz. Ghezzal ve Maxim oynamali. Cenk kanatta filan oynarsa hic bir sey olmaz

cackle-hoot.gif

Tribünlerde coşacaksın
Kupaları alacaksın
Sen şampiyon olacaksın
Seni sevmeyen ölsün
Ölsün

Normalde Beşiktaş ağır basıyor ve bastığı zaman da bize yarar ama Fener'in Türk futbolunu nasıl yok ettiğini bunların da görmesi için hakemin fahiş hatalarıyla kazanması ilerisi için daha da çok işimize yarayabilir. Bu işin öyle kayıkçı kavgası falan olmadığını görsün gerizekalılar.

Artık kangren bile diyemiyorum kanserli hücre konumundalar. Her yere yayılıyorlar ve yetmiyor. Öyle bir taraftar kitleleri var ki bütün futbol alemi bunların elinde olsa, her sene kayırmayla şikeyle şampiyon olsalar yine uyanmazlar, yine utanmazlar.

Şenol hoca bu maçta değişikliğe gidecekmiş diyolardı A Spor'da.Gedson'u 8 numaraya çekip Maxim'i 10 numaraya atacakmış.Ghezzal ise bu derbiciği kaldıramayacağı için Redmond ile başlama olasılığı yüksekmiş..

Valencia ve Emre Mor 11'de

Kaynak: Şansav

beşiktaş'ı desteklemek caiz midir
caizse bu maç beşiktaşı destekleyeceğim

biz adsyi yenemezsek hiç bir önemi yok o yüzden bu maç 1 nisan gecesi başlar

Geri
Üst Alt