SL 22/23 H:27 | Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş | MS | 2 Nisan

Kim Kazanır

• Fenerbahce

Oy: 17 17,2%
  • X

Oy: 56 56,6%
  • Besiktas

Oy: 26 26,3%

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
120 SENE YAN YANA
SİYAHLA BEYAZLA KOLKOLA
ŞEREFLİ ŞAMPİYONLUKLARLA BİR DAHA
GURURLAN BURASI BEŞİKTAŞ GURURLAN
images

Bir de şöyle bakalım, maç belli bir dakikaya kadar bjk lehine giderse, r'mond ve maxim bayağı iyi iki hamle olur bjk adına.

🟡🔵Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Samet, Szalai, Osayi, Mert Hakan, Arao, Ferdi, Arda Güler, Joao Pedro, Enner Valencia

⚫⚪️Beşiktaş: Mert, Onur, Tayyip Talha, Omar Colley, Masuaku, Gedson, Hadziahmetovic, Salih, Ghezzal, Cenk Tosun, Aboubakar

3 stoper+2 bek+mert hakan+arao 8 tane defansif adam. Fb'nin işi yine penaltıya kaldı.

Bu herif cidden ruh hastası yine 3lu çıkmış hemde arda pedro filan oynatıyor
Hakem yine penaltı show yapmazsa 8jk puan alir

Yiyin birbirinizi, kırmızı kartlar havada uçuşsun Şimşir kafalı Şenol ortalığı gerip karıştırsın.

serhat akın an itibariyle twitch yayınını bıraktı
stada doğru yol aldı
tuncay şanlı'nın daveti üzerine

cenk oynamasa bjk kesın alır derdim.Fenerın orta saha berbat defansta berbat.Hakem faktoru olmasa bjk alır derdim.

Fb bam güm top şişirip bjknin stoperlerinin hata yapmasını bekleyecek.Başka türlü gol falan atamaz şu kadroyla

🟡🔵Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Samet, Szalai, Osayi, Mert Hakan, Arao, Ferdi, Arda Güler, Joao Pedro, Enner Valencia

⚫⚪️Beşiktaş: Mert, Onur, Tayyip Talha, Omar Colley, Masuaku, Gedson, Hadziahmetovic, Salih, Ghezzal, Cenk Tosun, Aboubakar

3 stoper+2 bek+mert hakan+arao 8 tane defansif adam. Fb'nin işi yine penaltıya kaldı.
dunyanın en dandik kadrosu cıkmıs

Çözerse ligin en iyi ossı jedsın çözer bu maçı

arda güler

ben gülmem hadi bakalım

sonuc bjk abubakar 2 gol

Geri
Üst Alt