SL 22/23 H:27 | Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş | MS | 2 Nisan

Kim Kazanır

• Fenerbahce

Oy: 17 17,2%
  • X

Oy: 56 56,6%
  • Besiktas

Oy: 26 26,3%

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
Penaltı penaltı değil. Osayininki de değil ama sarı da değil. Saçma sapan bir ülkedeyiz, hiçbir maç düzgün geçmiyor. Ve bunu izlemelerine rağmen beceremiyorlar.

arda aynı pozisyonda 3 kere penaltı almayı denedi en sonunda atladı

herif kaleye paralel calım atıyor penaltı icin adasda

O değilde, artık yönetim konuşmaya başladı, ama adamlar daha da kolluyor bu sahtekar şikecileri.
Trabzon ve kargalarda kollanıyorlardı Şampiyon oldukları sezonlarda ama bu lale nirvana’ya ulaşacak.
Hemen şimdi bunu istifa ettirmeli yönetim.

Bunlar puan kaybetmez daha doğrusu izin vermezler,iyi oynamalarinada gerek yok biz her maçı kazanamazsak işimiz zor

Bu kadar kötülük fazla.Her hafta ayni seyler olacak.Artik ulu orta yapiyolar sikeyi..Ar damarlari catlamis bunlarin.Bu seneki sampiyonlugumuz en onemli sampiyon olacaktir.Hata yapma luksumuz hic yok.Isimiz hic kolay degil.

arda güler resmen pr çalışmasıdır.Evet yetenekli ama febe medyası daha doğrusu ali koç medyası ile şişirilen bir topçudur.

haftalardır uydurma penaltılarla maç alıyorlar bizim yönetim hala diyor ki lig sonunda açıklıcaz her şeyi bırak kardeşim açıklama şampiyonluk gittikten sonra bir boka yaramaz söylediklerin.

Bu herife aşırı kuruldum ama her maçı fb lehine yönetiyor istisnasız.
Kendisi hasta gsli idi çocukken. Odasında jardel posteri olan bir adam.

Üzenlerin feci baskı var. Korkudan maç yonetemiyorlar.

Bu lağım ligin maçlarını yabancı hakemler yonetmeli.

Geri
Üst Alt