SL 22/23 H:27 | Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş | MS | 2 Nisan

Kim Kazanır

• Fenerbahce

Oy: 17 17,2%
  • X

Oy: 56 56,6%
  • Besiktas

Oy: 26 26,3%

• Kullanılan toplam oy
    99
  • Anket kapatılmış .
Arda, Fenerbahçe'nin altyapıdan oyuncu çıkmıyor isyanlarına merhem olsun diye medya tarafından da abartılarak sunulmuş üründen öteye gitmedi şu ana kadar. Mesela bizim Arda Turan'ın 3-2 kaybettiğimiz Liverpool deplasmanında hatırı sayılır performansı vardı karşısında da Riise oynuyordu.
Gençlerbirliğimi ankara yada değilmiydi

maçın özetini izledim de her pozisyonda, her kavga gürültü de her hakemi baskı altına almaya çalışılan anlarda fenerde sadece mert hakanın olduğunu farkettim.

abi cidden mi ya ? bizim maçlara bakıyorum hakemin etrafında dünya yıldızları var. yani yerli oyuncu diye eziklemiyorum da bu mu süper takım fener ?

mert hakan ligi dikkate aldığımızda maçların %50 sinde anca oynamıştır. böylesine önemli bir maçta ardayı motive eden, takımı yönlendirmeye çalışan lig tv kamerasıyla kavga eden bir oyuncu mu feneri savunuyor :asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Macta biri mi sakatlandi? Rıdvan bir seyler dedi ama üzüntüsünden sesi net degildi.

İlk 5 deki takımlara kafadan puan bırakmışlar
Giresun ve Ümraniye disinda olagan puan kayiplari olarak görüyorum ama o ikisi de delikanli gibi oynadi. Böyle mücadele etmeye devam ederlerse ligde bile kalabilir Giresun ve Ümraniye.

Fener'e karsi yatmayan takimlar, delikanli gibi oynayan takimlarin neredeyse hepsi puan aldi.

minimum 3 maçta daha puan kaybedecekler
bu cok kolay degil bugun büyük takım vardı ama herifler her mac 1 yada 2 ihtiyac varsa 3 penaltı alıyorlar
bu da anadolu takımlarını bitiriyor yoksa oynadıkları oyun ve kdroyla puan kaybetmelerı lazımdı bencede
ama aleni bir tezgahları var

Yoksa marifet Okan Hocamda değil miydi Jesus a derbilerde çakmayan kalmadı. Arenadaki maça şampiyon bile çıksak en az 3 atmazsak üzersin bizi hocam.

Geri
Üst Alt