Okan Alkan
Parçalı Üye
- 25 Mart 2010
- 4.287
- 1.106
- 1.723
Mertens nerde abi, bu maça yetişssin artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He birakirsin he. Bir mac yüzünden bütün takima sövmeniz nedir böyle ya?İcardi yine laubali oynayacaksa yedek bırakılması gereken maç. Kerem-Yusuf-Rashica-Zaniolo hücum hattıyla çıkabiliriz. Yusuf ne alaka diyorsanız mertens'in yerine en ideal oyuncu yusuf. Mata'nın zaten yürüyecek hali yok.
-------------------- Muslera -------------------
Boey-Nelsson-Abdulkerim-Dubois
------------- Torreira - Oliveira -------------
------- Rashica - Yusuf - Kerem----------
---------------------Zaniolo----------------------
Torrierayi neden kesmedinİcardi yine laubali oynayacaksa yedek bırakılması gereken maç. Kerem-Yusuf-Rashica-Zaniolo hücum hattıyla çıkabiliriz. Yusuf ne alaka diyorsanız mertens'in yerine en ideal oyuncu yusuf. Mata'nın zaten yürüyecek hali yok.
-------------------- Muslera -------------------
Boey-Nelsson-Abdulkerim-Dubois
------------- Torreira - Oliveira -------------
------- Rashica - Yusuf - Kerem----------
---------------------Zaniolo----------------------
Berkanı gördük konya maçında.Torrierayi neden kesmedin
Öyle deme hocam burada ndiaye begenilmiyor belhanda begeniliyor .Adananın en önemli oyuncusu Ndiaye.Adam orta saha sertliğini,dinamizmini sağladığı gibi golde de asistte de takım lideri.Ona özel önlem almak gerekecek gibi.
Torreira dusmanligina son verTorrierayi neden kesmedin
Bu oyunla Yimpaş Yozgatspor'u bile yenemeyiz. Önce deprem öncesi futbola dönmeliyiz ama daha önce de dediğim gibi umudum yok. Takım ligi salmış. Buna kim sebep oldu ortaya çıkmalı. Kasımpaşa maçındaki ve Konyaspor maçındaki oyunun açıklanabilir bir tarafı yok. Başka takım yapsa şikeyle maçı sattılar derdim o derece berbatız deprem sonrası.
Deprem öncesi bomba gibi oynarken, gelene geçene oyunumuzu dikte ederken, deprem sonrası aşırı kötü oynuyoruz. İtirazın varsa bir daha izlemeni öneririm maçları.Bu yorum ne yahu
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Deprem öncesi bomba gibi oynarken, gelene geçene oyunumuzu dikte ederken, deprem sonrası aşırı kötü oynuyoruz. İtirazın varsa bir daha izlemeni öneririm maçları.
Ben genelde olumlu düşünürüm ve olumlu yazarım ama bu yıl özellikle yangın yapmakta beis görmüyorum çünkü tarihin en önemli sezonlarından biri. Fener'e son darbeyi vurma sezon bu sezon. Bu yıl gelecek şampiyonluk, üstüne 14 Mayıs'ta iktidar değişmesi çok şey değiştirir bu ülkede çok.Yangın tayfanın liderini buldum.
Kötü oynadık evet, takım ligi salmış demek için çok erken. Ben anlamadım bu yorumun nedenini? Sabırsızlık mı var acep?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum