⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

İcardi yine laubali oynayacaksa yedek bırakılması gereken maç. Kerem-Yusuf-Rashica-Zaniolo hücum hattıyla çıkabiliriz. Yusuf ne alaka diyorsanız mertens'in yerine en ideal oyuncu yusuf. Mata'nın zaten yürüyecek hali yok.

-------------------- Muslera -------------------
Boey-Nelsson-Abdulkerim-Dubois
------------- Torreira - Oliveira -------------
------- Rashica - Yusuf - Kerem----------
---------------------Zaniolo----------------------
He birakirsin he. Bir mac yüzünden bütün takima sövmeniz nedir böyle ya?

İcardi yine laubali oynayacaksa yedek bırakılması gereken maç. Kerem-Yusuf-Rashica-Zaniolo hücum hattıyla çıkabiliriz. Yusuf ne alaka diyorsanız mertens'in yerine en ideal oyuncu yusuf. Mata'nın zaten yürüyecek hali yok.

-------------------- Muslera -------------------
Boey-Nelsson-Abdulkerim-Dubois
------------- Torreira - Oliveira -------------
------- Rashica - Yusuf - Kerem----------
---------------------Zaniolo----------------------
Torrierayi neden kesmedin

Yusuf musuf oynayamaz artık.Her maça ideal 11 çıkmamız lazım rotasyon zamanı geçti

Son 2 maçta da yeterince agresif değildik, bu yönümüzde zayıflama vardı, adeta sütlaç gibi takım olmuştuk. Bunda camianın genel olarak gevşemesinin rolü büyüktü. Dışarıda hainler her fırsatta nifak tohumu ekerken, 12 maçlık galibiyet serisinin etkisiyle en başta yönetimin kulağının üzerine yatması ve suya sabuna dokunmaması, sahadaki duruşumuza da baya baya yansımıştı. Öyle ki Zaniolo-Donk muhabbeti normalde bugünün olayı değildi, Kasımpaşa maçından sonra çıkıp bangır bangır bağırmak gerekiyordu ama o noktada da en ufak ses çıkarmadılar. Ne zaman ki Konya ve Alanya maçları oynandı, bir zahmet taraftarın da öfkesi ile zor zahmet uyandılar. Ben gene de yapılan toplantıyı ve söylemleri yeterli görmüyorum ama ne diyelim hiç yoktan iyidir. Bu olay tekrar tüm odağımızı toplamamıza fayda sağlayabilir. Bu yüzden Adana maçı ile başlamak üzere şu sütlaç kıvamından çıkıp yeniden agresif, tekmeye kafa sokan, rahat çalım yemeyen, doğru zamanda doğru yerde pres yapan takımın geri döneceğini umuyorum. Taraftarın da özellikle maçın ilk yarısında etkili olmasını bekliyorum, bu noktada maçı devre bitmeden koparabilmek de önemli olacak, aynı zamanda tekrardan gözdağı verebileceğiz. Tabi bunlar benim beklentim ama umuyorum sahada da karşılığını görürüz çünkü karşımızda olağanüstü bir kötülük mevcut. Bunları yenebilmek için en ufak tökezleme lüksümüz dahi yok, mutlaka güçlü kalmalıyız, kazanmalıyız.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lige verilen ara, pt durumundaki yanıltıcı vaziyet ve mertensin noksanlığı sebebiyle 2 maçta da traş futbol ortaya koyduk, kpaşayı yendik ama konyada patladı. rakibimiz şerefsizbahçe ise bu esnada hem daha fazla maç yaptı hem de avrupada zorlu 2 maç yaptığı için daha hazırlıklı çıktı maçlara. inş ekibimiz kalan peryotta gereken ciddiyeti ve mücadeleyi takınmak sureti ile gerekeni yaparak son maçta oçfbyi sahaya gömerek kupayı kaldıracaktır.

iç sahalarda iyi oynadığımız fakat nedense deplasmanda döküldüğümüz bir dönemdeyiz..

Adananın en önemli oyuncusu Ndiaye.Adam orta saha sertliğini,dinamizmini sağladığı gibi golde de asistte de takım lideri.Ona özel önlem almak gerekecek gibi.

Adananın en önemli oyuncusu Ndiaye.Adam orta saha sertliğini,dinamizmini sağladığı gibi golde de asistte de takım lideri.Ona özel önlem almak gerekecek gibi.
Öyle deme hocam burada ndiaye begenilmiyor belhanda begeniliyor .
Mitso yerine bence ndiaye alsak çok daha rahat kadro kurardık torrera ve berkandan kat be kat daha hücumcu ve temasli futbolu seven bir adam .Bu adamı sattık para kazandık sonra neden almadik Trabzona ve adanademirspora kadar düştü enteresan.
Okan hocam inşallah bizim üzüldüğümüz kadar üzülmüştür hele ki bu fenere yapılan kıyaklardan sonra.
İntikam almalıyız hem fenerden hemde bu sistemden ve sistemin başındakinden.
Mayıslar bizimdir ve bizim olmaya devam etmeli .

Keep calm beyler. Puan kayibi olsa bile yine hersey bizim elimizde.

Asil dusunmesi gereken kuslar. Onlarin bir puan kayibi onlarin isini daha zor durumda birakacak.

Bizim oyuncular biraz daha konsantre olsa konya macinda kotu oynamamiza ragmen yine galib gelirdik.

2ci sart ise hocamiz fantaziye gecmemesi. Sistemde degisiklige hic gerek yok

Bu oyunla Yimpaş Yozgatspor'u bile yenemeyiz. Önce deprem öncesi futbola dönmeliyiz ama daha önce de dediğim gibi umudum yok. Takım ligi salmış. Buna kim sebep oldu ortaya çıkmalı. Kasımpaşa maçındaki ve Konyaspor maçındaki oyunun açıklanabilir bir tarafı yok. Başka takım yapsa şikeyle maçı sattılar derdim o derece berbatız deprem sonrası.

Bu yorum ne yahu

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Deprem öncesi bomba gibi oynarken, gelene geçene oyunumuzu dikte ederken, deprem sonrası aşırı kötü oynuyoruz. İtirazın varsa bir daha izlemeni öneririm maçları.

Yangın tayfanın liderini buldum.

Kötü oynadık evet, takım ligi salmış demek için çok erken. Ben anlamadım bu yorumun nedenini? Sabırsızlık mı var acep?

Yangın tayfanın liderini buldum.

Kötü oynadık evet, takım ligi salmış demek için çok erken. Ben anlamadım bu yorumun nedenini? Sabırsızlık mı var acep?

Ben genelde olumlu düşünürüm ve olumlu yazarım ama bu yıl özellikle yangın yapmakta beis görmüyorum çünkü tarihin en önemli sezonlarından biri. Fener'e son darbeyi vurma sezon bu sezon. Bu yıl gelecek şampiyonluk, üstüne 14 Mayıs'ta iktidar değişmesi çok şey değiştirir bu ülkede çok.

Takımın ligi neden saldığını inan ben de bilmiyorum ama vücut dillerinden "Yemişim ligini bitsin de kurtulalım" modunda olduğu anlaşılıyor. Bu hallerinden kurtulsunlar en çok ben mutlu olurum ama yok yani futbolcuların sahada duruşları bile umursamazlık kokuyor. Hele Icardi, Torreira, Dubouis falan Paşa ve Konya maçlarında resmen emekli gibi top oynadılar. Bu çözülmezse bu lig bitmez. Biterse de 4 hafta sonra başka takımlar lehine biter. Kendine gelmeli topçular, teknik ekip, yönetim, camia.

Sezon bitiyor hic ilk 11 i göremedik..

Geri
Üst Alt