Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçta adamların iki direği var, ikiside Akbaba ve Onyukuru'dan. Harbi mal bunlarPenaltı yokmuş bizim iki kırmızı yememiz gerekiyormus. Onyekuru,emre maçı satmış. Biz berbat oynuyormusuz ama onlar Man city gibi v.s v.s
Onyekuru o topu bilerek direğe vurmuş. Ulan onda o yetenek olsa şuan adana yerine madrid'deydi.Maçta adamların iki direği var, ikiside Akbaba ve Onyukuru'dan. Harbi mal bunlar![]()
onyekuruya dua etOlumsuz mesajlar pompalayanlar dağılın hadi bakalım. Onyekuru'yu falan nasıl tutacaz yazanlar bile vardı.
Galatasaray'ız lan biz.
Adekube herşeyiyle ben vasatım diye bağırıyor, büyük takım topçusu değil.Adekubbe bu takımın sol beki olamaz, çok aşırı panik yapıyor, Kazımcan ondan 2 gömlek daha üstündür.
Okan hoca kötüleri çıkarttı üstünlüğü aldık. Bir ara rashitayı çıkartcak sandım, neyseki iyi değişiklikler yaptı, kötü oynayan oliveria midçö değişikliğiyke ortasahayıda aldık son 15 dakika ve gollerde geldi .Okan hoca bu doğru değişiklikleri Konya'da yapsaydı orada da kazanırdık. Orta saha boşaltılmamalı. Mertens takım için çok önemli. İcardi kendine gelirse hücum olarak tekrardan daha rahatlarız ve maçlar daha kolay olur. Lakin İcardi hücumun en önemlisi kendine gelmeli bu gün çok daha erken biterdi maç, İcardi yüzünden bu kadar zor oldu. Konya maçı da saçma laubalilikleri vardı o maçta onun yüzünden o hale gelmişti.
Ender Bilgin: "Bu pozisyon rivada değil marsta bile kırmızı kart."Erman Toroğlu
"Emre akbabanın Meerteense yaptığı hareket kırmızının babası"
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hafta içi kupa maçı var neyse kiHaftaya bay geçiyormuşuz yeter ulan peş peşe maç oynayamıyoruz bir türlü