- 27 Ocak 2010
- 132.435
- 97.580
- 5.488
bu fbli ogün temizkansızoğlu kudurmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgin Endere de…Ender Bilgin: "Bu pozisyon rivada değil marsta bile kırmızı kart."
bu fbli ogün temizkansızoğlu kudurmuş
adekugbe pozisyonunu gündem yapmaya çalışıyor kırmızı diyene düyo
kesin iyi oynuyıorlar, biz kazanınca nedense genelde bi şaibe aranıyor, gs kompleksi olan insanlar var baya fblilerdenPenaltı yokmuş bizim iki kırmızı yememiz gerekiyormus. Onyekuru,emre maçı satmış. Biz berbat oynuyormusuz ama onlar Man city gibi v.s v.s
Çok dikkatli izleyemedim ama zanioloya attığı pas çok iyiydi. Zani harcadı pozisyonuOnu bunu bilmemde artik kazimcana hak ettigi formayi verin. Yunus da cok iyi oynadi.
Göründüğü üzere, ne dediysek o, biz bu işin alaylisiyiz, mektepliler bilmez.Kaybederek liderlik ve şampiyonluğa veda ederiz muhtemelen
Savunma ve hücumda da iyi. Ne yaptigini bilen oyuncu. Sakatlanmadan önce oynadigi maclara bak, tarafindan hic gelemiyorlar.Çok dikkatli izleyemedim ama zanioloya attığı pas çok iyiydi. Zani harcadı pozisyonu
Ben yunus için yazmıştım ama kazimcan için de yazdığına katılıyorum. Formayı almalı biran önceSavunma ve hücumda da iyi. Ne yaptigini bilen oyuncu. Sakatlanmadan önce oynadigi maclara bak, tarafindan hic gelemiyorlar.
Evet yunus da cok iyidi, en iyi oynadigi maclardan bitanesi.Ben yunus için yazmıştım ama kazimcan için de yazdığına katılıyorum. Formayı almalı biran önce