⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

tekrara bıraz baktım zanioloyu begendım

Fenerliler bu maç 85 dakika puan kaybedeceğimize inanıp Midstjö golüyle yıkılmasından sonra bugün de 10 kişi takıma karşı 1-0'dan sonra penaltı kaçırıp 2-4 yenildiler. Şöyle bir haftayı planlayıp uygulasak böyle başaramazdık takımımızı tebrik ediyorum.

Bu skor ile beraber, Konya mağlubiyeti olmamış gibi oldu.

Fb bize gelecek
Biz bjkye gideceğiz
İki maç birbirini notrler

Biz iceride başak ile
Fb iceride ts ile
Bu iki maç da birbirini notrler.

Fb'in Giresun, Sivas, Karagümrük, Başak deplasmani var.

Gs'in Alanya, Istanbulspor, Ankaragucu deplasmanı var.

Fark maç eksiği ile 9 puan ve muhtemel ikili averaj.

2-3 hafta daha işi sıkı tutarsak bu iş biter.

Bu skor ile beraber, Konya mağlubiyeti olmamış gibi oldu.

Fb bize gelecek
Biz bjkye gideceğiz
İki maç birbirini notrler

Biz iceride başak ile
Fb iceride ts ile
Bu iki maç da birbirini notrler.

Fb'in Giresun, Sivas, Karagümrük, Başak deplasmani var.

Gs'in Alanya, Istanbulspor, Ankaragucu deplasmanı var.

Fark maç eksiği ile 9 puan ve muhtemel ikili averaj.

2-3 hafta daha işi sıkı tutarsak bu iş biter.
FB'de hakem desteği olmasa gerçek anlamda maç kazanma ihtimalleri çok zor. Geçen hafta yine hakem doğru yönetse Alanya'yı yenemeyeceklerdi. O savunma, o oyunla ile gerçekten herhangi bir rakibi yenmeleri zor lakin sürekli hakemler itekliyor.

FB'de hakem desteği olmasa gerçek anlamda maç kazanma ihtimalleri çok zor. Geçen hafta yine hakem doğru yönetse Alanya'yı yenemeyeceklerdi. O savunma, o oyunla ile gerçekten herhangi bir rakibi yenmeleri zor lakin sürekli hakemler itekliyor.

getirin ordan bi kasımpaşa, fenerim 5 atacak

Bu haftadan sonra hakem desteği de çekilebilir artık. Baya kırılma maçlarıydı. Hakemler de biliyor ki artık giren çıkan kendilerine olur.

Geri
Üst Alt