⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

Kahveci Nihat çok güzel yorumlar yapıyor
Bu adam Galatasaraylı olabilir
Ama Beşiktaş’ta oynadı

Ogün ise sevimsizlikten dökülüyor

Galatasarayli degil ama bize karsi sempatisi var yasi(jenerasyon) ve milli takimdaki ortami geregi :)

Emre ve Adekugbe kırmızıdan atılmalıydi. İkisi de tartışmasız kirmizi

HAKEME RAĞMEN HARİKA GALİBİYET.. NİCOLO ZANİOLO YİNE GİRDİ VE HAREKETLENDİRDİ AMA YİNE DE SORUNLUYKEN MİDTSJÖ ÇIKTI VE FÜZESİYLE BİZLERİ 4 SENE ÖNCESİNE VE MİTROGLOU GÜNLERİNE GÖTÜRDÜ. ALAMET.. FİNALİDE ZANİOLO YAPTI VE BERBAT HAKEM YÖNETİMİ VE AKBABA ÇİRKEFİNE İNAT HARİKA BİR 3 PUAN. TEBRİKLER GALATASARAYIM. FAKAT TOPARLANMALI VE ESKİ AKICI OYUNUMUZA HEMEN DÖNMEMİZ GEREKİYOR.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şükürler olsun rakiplerimizin birbiriyle oynayacağı haftada bir diğer önemli rakibimizi hakederek yendik. Üstelik bunu Okan Hocamızın dokunuşları ile yaptığımız için ayriyeten mutluyum. Hocamız, Nelsson, Abdülkerim, Golün sahibi Midtsjö ve Boey bizim adımıza en iyilerdi. Adekugbe ve Zaniolo da görevlerini fazlasıyla yerine getirdi. +3 devam
InCollage_20230402_022136261.jpg

Dries Mertens.. Çok özlemişiz be Komutan.. İnanmak cidden zor 35 hatta 36 yaşında bir adamın takımın en hareketli isimlerinden biri olabilmesi, önde basabilmesi mükemmel bir şey. Üstelik Santrafor tandanslı bir adam tabi bunda 10 sene İtalya Ligi idmanı yemesinin payı büyük. Çok iyiydin çok!
20230402_013516.jpg

Gol atilmadan onceki ve sonraki yorumlari okudum simdi. Bu forumda mac basliklari mac suresince kapatilmali. Sadece devre arasi ve mac sonu konuya yazilabilmeli. Nasil bir taraftarsiniz, nasil bir mac izleme sekliniz var sizin... Allah'tan burayi okumuyorum mac boyunca... Utandim yeminle.

Geri
Üst Alt