- 26 Kasım 2012
- 185.495
- 257.963
- 5.998
3 puanı söke söke almalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dediğin olma ihtimali yüzde 1 bile değil.Bu maçı kazanır,şikeciler de puan kaybederse %80 falan şampiyon oluruz.
Onu diyen saftır.1 - 0 olsun bizim olsun. Farka boğacagiz diyenleri ciddiye almayin
İçerde oynadığımız 4-0'lık hatay maçı hariç tüm maçları tek farklı skorla kazanmışız. 2-1 ve 1-0.. İçerde daha çok zorlanıyoruz. Nedenini bilmiyorum ama bu sezon deplasmanlarda daha rahat oynuyoruz. İçerde sanki deplasmandaymışız gibi oynuyoruz. Takımın 3-4 maçtır laubali ve vurdumduymaz oyununu da göz önüne alırsak kolay maç değil. Rakipte adana demirspor.ya neyi zor maç içerde anadolu takımıyla oynuyoruz sanki bayern deplasmanına çıkacaz ha.
Yine mi ara olacak yaw? Bu aralar hep bize mi uygulaniyor ben anlamadimbu maçı alırsak sonra son bir ara olacak ve artık maç ritmi oluşacak bir fikstüre geçeceğiz. o açıdan da çok önemli bir maç. kazanalım, rakip ne yaparsa yapsın.
fb, bjk maçını kazansa bile, 9 maç kalmış bir fikstürde; 3 puan+ikili averaj+fb'in arena'ya gelmesi gibi çok önemli bir avantaja sahip olacağız. hele bir de fb puan kaybederse :dd
Yine mi ara olacak yaw? Bu aralar hep bize mi uygulaniyor ben anlamadim