⚽ SL 22/23 H:27 | Galatasaray 2-0 Adana Demirspor | MS | 1 Nisan

1 - 0 olsun bizim olsun. Farka boğacagiz diyenleri ciddiye almayin

Kendi evimizde 6 maç 6 galibiyet alıyoruz. Bu gayet mümkün. 52bin kişi ortalama ile arArena'yi cehenneme çeviriyoruz.

Deplasmanlarda da sadece 2 galibiyet alıyoruz. Zaten bir deplasmanımız İstanbulspor.

10 mac 8 galibiyet yetiyor. Fener'in full çektiği versiyonda hem de. İlla ki onlar da bir yerlerde takılacak. Bizim daha fazla puan kaybı lüksümüz olacak.

----------icardi---------
kerem --- mertens ----rashica
-----torreira-oliviera-----
kazımcan-abdül-nelson-boey
----------murslera------------

Hele kavuştuk yine Cimbomumuza.

Biz gercegimize dönelim çok kritik maç hem oyun hem skor inşallah tatmin edici olur ...

2 mevki hariç heryer belli gibi 1-sol bek 2-forvet arkası.Bu maçta sol bekte Akintolanın deparlarına karşılık verecek bi oyuncu oynatmamız lazım Dubois direk eleniyo tecrübe farkıyla Adekugbe 1 adım önde.Forvet arkasında da ideal olan Mertens ama 2 idmana çıkıp direk 11e sürülür mü?Zor gibi duruyor mevcut kadroda orayı dolduracak en ideal oyuncu da dinamizmiyle,doğru karar alma yeteneğiyle Rashica gibi duruyor son milli takım maçında da merkezden çok güzel bi asist yapmış.

Mertens direkt 11 çıkabilir mi emin değilim ama bizim kadro için özgül ağırlığı 2000 kadrosunda Hagi olan bir futbolcudan bahsediyoruz.

Oliveira, Icardi'nin ve Kerem'in performansı belirler maçın gidişatını.

Bu üçü maçı alacağız derlerse alırlar. Yoksa zor maç.

Bir de bekler ile kanatların arasında ki kopukluk artık düzelmeli. 2 maçtır kompakt duruşumuz ondan bozuldu.

Takımın son 3-4 maçlık performansı benş korkutuyor. Oyuncularda "Şampiyon olduk" havası seziyorum. Herşey henüz bitmedi. Okan Hoca'nın bunu oyunculara anlatması lazım. Buradan şampiyonluk verirse bir daha kulübünden kapısından içeri giremez. Aynı şekilde yönetimde kalamaz.. Lale Orta yüzünden şampiyonluğu verirsek kimse o koltukta kalamaz. Aklınızı başınıza devşirin. Her maçımız final.

ya neyi zor maç içerde anadolu takımıyla oynuyoruz sanki bayern deplasmanına çıkacaz ha.

ya neyi zor maç içerde anadolu takımıyla oynuyoruz sanki bayern deplasmanına çıkacaz ha.
İçerde oynadığımız 4-0'lık hatay maçı hariç tüm maçları tek farklı skorla kazanmışız. 2-1 ve 1-0.. İçerde daha çok zorlanıyoruz. Nedenini bilmiyorum ama bu sezon deplasmanlarda daha rahat oynuyoruz. İçerde sanki deplasmandaymışız gibi oynuyoruz. Takımın 3-4 maçtır laubali ve vurdumduymaz oyununu da göz önüne alırsak kolay maç değil. Rakipte adana demirspor.

bu maçı alırsak sonra son bir ara olacak ve artık maç ritmi oluşacak bir fikstüre geçeceğiz. o açıdan da çok önemli bir maç. kazanalım, rakip ne yaparsa yapsın.

fb, bjk maçını kazansa bile, 9 maç kalmış bir fikstürde; 3 puan+ikili averaj+fb'in arena'ya gelmesi gibi çok önemli bir avantaja sahip olacağız. hele bir de fb puan kaybederse :dd

bu maçı alırsak sonra son bir ara olacak ve artık maç ritmi oluşacak bir fikstüre geçeceğiz. o açıdan da çok önemli bir maç. kazanalım, rakip ne yaparsa yapsın.

fb, bjk maçını kazansa bile, 9 maç kalmış bir fikstürde; 3 puan+ikili averaj+fb'in arena'ya gelmesi gibi çok önemli bir avantaja sahip olacağız. hele bir de fb puan kaybederse :dd
Yine mi ara olacak yaw? Bu aralar hep bize mi uygulaniyor ben anlamadim

Geri
Üst Alt